0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички !
Мими много си ранобудна бе миличка,че и закуска даже си успяла да ни приготвиш  :D
krasunka  :balk_19: бъди здрава и нека всяка твоя  мечта стане реалност
Благодаря ви за милите думи,прегръдки за всички  :bighug:
Много стиснати палчета за всички

Вярвам!!!!
Здравейте момичета!!
Мария, страхотна закуска, много съм гладна.
Красунка, честит рожден ден, мила, здраве и сбъднати мечти!!  :balk_7:
Слънчев и усмихнат ден!!!
Здравейте момичета  :D
Красунка  :hbirth: много здраве, щастие и най вече така желаните  :bfp: в най скоро време.
Момичета желая ви весел празник изпълнен с много положителни  :bfp:  и емоции,леки и спокойни почивни дни.
Аз във вторник съм на лекар за контролна цитонамазка и микробиология така че няма да е лошо да стиснете по едно  :crossfingers: за мен всичко да е наред.
На вън е страхотен слънчев ден и нямам търпение след работа да се разходя малко на слънчице,лек ден на всички  :bighug:
« Последна редакция: Април 21, 2011, 13:19:14 pm от gаlka1985 »
Момичета, днес правих контрола на TSH и от днес спирам Еутирокс, вече не го пия.Резултата ми е 0.029, може и от това да не ми идва, а долната граница е 0.35.Ще пусна и в седмичната тема въпрос.Има ли някаква връзка между това, че е толкова ниско и липсата на цикъл.На 27-ми ще станат 2 месеца без цикъл... На гинеколог ще ходя на 27-ми от 11.30ч, на ендокринолог също на 27-ми от 10.00ч.

п.с. Честит рожден ден, Красунка.Много здраве щастие и сбъднати мечти.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Златен дъжд, не мисля, че това е причината за липса на цикъл. Моето ТСХ е под долна граница по принцип (0,26) и си ми е редовен цикъла винаги. По-добре върви на гинеколог.
Ние може да се каже, че днес стартирахме най-накрая :cheerleader:! Поставихме блокажа.
Златен дъжд, не мисля, че това е причината за липса на цикъл. Моето ТСХ е под долна граница по принцип (0,26) и си ми е редовен цикъла винаги. По-добре върви на гинеколог.
Ние може да се каже, че днес стартирахме най-накрая :cheerleader:! Поставихме блокажа.
Хайде!!! Започна се!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Гери, стискам палци!
*
  Гери силно стиснати :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers:
Герче успех мила  :crossfingers: :goodluck: силно съм стиснала палците !

Вярвам!!!!
*

• 1357
Благодаря ви момичета :D! Аз така се радвам, но съм и много нетърпелива. Сега трябва да чакам цели 2 седмици да започнем със стимулацията :?. То аз уж съм вече за темата с инвитро и икси, но свикнах с вас и се надявам да нямате нищо против да споделям тук накратко :wink:.
Добър вечер и от мен.
Гери късмети от мен миличка и много търпение!
Лека вечер и Весели празници.
Благодаря ви момичета :D! Аз така се радвам, но съм и много нетърпелива. Сега трябва да чакам цели 2 седмици да започнем със стимулацията :?. То аз уж съм вече за темата с инвитро и икси, но свикнах с вас и се надявам да нямате нищо против да споделям тук накратко :wink:.
Ужасно, ужасно бавно се нижат тия дни, думи нямам направо! :))))
Какво се притесняваш, едни и същи сме по всички теми, с едни и същи надежди!  :wink:

*
Здравейте, момичета! :)

Гери, много много пожелания за успех от мен! На хубав ден сте започнали процедурата! :)

Късмет на всички желая, на която за каквото й е нужен! :bighug:
Добро утро
Днес ще бъде много хубав и слънчев ден - насладете му се
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро щъркелчета,
Минавам само да ви поздравя и да ви пожелая весели празници и кощнички пълни с изненади  :balk_40:
Честито на всички видели 2 чертички, а на останалите - повече вяра и надежда за да имаме сила да продължаваме да се борим.
:balk_44: :balk_45:
Добро утро и от мен.Бързо да си  хапна,че един глад ме е натиснал.Мерси за закуската Lioni_R.
Насладете се на прекрасното време навън и си починете от  :dishes:, :hangclothes:, :laundry:.
Лек и спокоен ден от мен.
*

• 1357
Добро утро и от мен!
Времето наистина е много хубаво и мисля да се възползвам максимално :D.
Serendipity, ти изчезна напоследък. Ще правиш ли лапарото?
Хубав ден на всички!
*
Привет отново в този прекрасен слънчев ден! :)

Гери, чакам да ми дойде в началото на май и да планираме дата за лапарото. Лекарят искаше да има поне месец между двете операции. И после ще ходя на дълга почивка, а след това, живот и здраве, започвам със свежи сили наново борбата. :)

Пролетно настроение на всички!
Добро утро поспаланки
хайде за закусваме
Аз мисля да се разходя че времето пак е супер и после ще боядисвам яйца
Успешен ден
*
Калинката бил символа на забременяването,не го знаех днес го научих момичета...Късмет....