0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! Днес ми е много мързеливо и изобщо не ми се работи... Мечтая си за лято, плаж и купон...  :wink:

sismondi, браво, че пролактина ти е в норма! Дано да бъде все така!  :goodluck: Но е хубаво след месец или два да го изследваш отново, за да видиш без прием на Достинекс как ще бъде. Защото от лекарството е нормално да влезе в норми.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Лиони, страхотна закуска.
Жени, дано следващия месец се получи!
Сисмонди, браво! Хубав резултат, но Полисия е права за повторението след известно време.
Бебешорче, чакаме резултата от новото ЧХГ :wink:. Аз да попитам нещо - гледам, че редуваш Фраксипарин с Аспирин протект. Профилактично ли ти ги назначиха? На мен ми назначиха същата терапия от Плевен, но моят док се опъва, не е съгласен... Та се чудя като стигнем до трансфера кого да послушам? Сякаш ще съм по-спокойна ако следвам тази терапия, още повече, че имам проблем ...
Ние утре започваме :D. Ще ходим да сложим блокажа.
Хубав ден на всички!
Бебешорче, чакаме резултата от новото ЧХГ :wink:. Аз да попитам нещо - гледам, че редуваш Фраксипарин с Аспирин протект. Профилактично ли ти ги назначиха? На мен ми назначиха същата терапия от Плевен, но моят док се опъва, не е съгласен... Та се чудя като стигнем до трансфера кого да послушам? Сякаш ще съм по-спокойна ако следвам тази терапия, още повече, че имам проблем ...
Гери и аз имам проблем с антифосфолипидните антитела и ми е предписана терапията след положителен кръвен тест.Но пък твоя док се "дърпа"  8O чудна работа.Според мен се допитай до медицинския консултант Мели тук в "Зачатие ",тя ще ти отговори.Успех миличка !   

Вярвам!!!!
Благодаря ви,че сте до мен момичета!
Току що говорих с Док и той каза да пия още две седмици по два пъти на седмица по 1/2 Достинекса и на третата пак да пусна.
Имате много стиснати палчета от мен.
*

• 1357
Бебешорче, моите антифосфолипидни антитела са всичките ОК, само завишени НК клетки имам. Та това исках да те питам де, АФА ли имаш или НК клетки. Затова и се противи док на тази част от терапията (фраксипарин и Аспирин протект). Била само за проблем с АФА :?. Иначе за вливанията на интралипид е съгласен, че са наложителни. Ще му мисля ако въобще стигна до заветния положителен тест... Спирам, че да не отклоним темата. Благодаря ти и  :balk_21:!
*
здравейте момиченца!
Да висе похваля вчера се видя плодното сакче със ембриончето вътре, но е много мъничко още  :D другата седмица ще отидем да чуем  :heartbeat:
Доктора каза че всичко е в норми и си е точно както трябва  :ywoohoo:

Пожелавам на всички това щастие! Стискам ви силно палци да видите много скоро  :bfp1: :bfp1: :bfp1: :bfp1: а след това и много  stork-girl stork-boy
обичам ви! благодаря ви за подкрепата през всичкото това време  :bighug: :bighug: :bighug:

Здравейте момичета. Мен може вече да ме махнете от чакащите, вчера дойде  :witch:с бясна сила, и този месец няма да е моят, но пък може би следващият. Тъкмо от другият започваме наново и ще направим контролната спермограма след операцията от варикоцеле на мъжа ми, а след това какво следва, вече не знам, явно не става по естествен път, но докторите ще кажат. На всички чакащи и ловуващи yahoo_17.
Ох милички, катрин, златен дъжд, защо така се случва   :( толкова съжалявам !! Дано в най-скоро време се сбъдне мечтата! Бъдете силни!   :grouphug: ние всички сме с вас!!!
Бжи, радвам се, че при теб новините са добри. Сега остава само да се пазиш.
Бебешори, Гери, Гальонди - Стискам палчета на кой за каквото са необходими  :crossfingers: :crossfingers:
Да не пропусна някой ... Стиснатите палчета са за всички  :P
*
Здравейте момицета. Иzвинявам се zа правописните гребки, но нямам кирилица и иzполzвах KREDOR, но има голямо раzлицие в иzписването на буквите.
Искам да споделя с вас, це в понеделник бях на гинеколог и се видя ембрионцето. В момента всицко е наред, дори и сърцицето бие. Отговарям си на 7 ГС и сме големи 5 мм.
Пожелавам на всицки момицета zа иzпитат в най-скоро време това астие.
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Браво, Бжи !! Точно това се надявам да видя утре и аз!!
Лека бременност ти пожелавам!  :D

Честити точици на Бжи и ra4ko75  :)
Мишле82 успех утре  :goodluck: :crossfingers:

Вярвам!!!!
*
Добър вечер момичета, как сте?
Искам да честитя на Бжи и Рачко! Много се радвам за положителните новини, все такива да са! Лека и без всякакви проблеми до края :)
Катрин, Златен дъжд, искрено съжалявам и за двете, тези неща се случват прекалено често за съжаление.... :( Дай Боже по-скоро видите отново двете чертички и да завърши с малки, сладки бебета. Въпрос на време е! Стискам ви палци много  :crossfingers: yahoo_17
Мишле, късмет утре на прегледа!
Бебешори, ЧХГто е супер, височко е наистина, ама знае ли човек колко зайчета са ::))) Всичко ще е наред този път, от сърце ти го желая.
Аз вчера бях на доки, за сега всичко е наред с бебчето, расте си, вече е цели 3 см и шава ли шава :)
Лека вечер и много стиснати палчета на всички момичета!  :balk_48:
Добро утро!
Хайде на закуска

Съжалявам,че не мога да ви изчакам,но отивам на работа.
Бжи честита ти точица.
На всички останали много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден!
« Последна редакция: Април 21, 2011, 05:19:46 am от mariq_81 »

Добро утро
Мария - мерси за закуската
Бжи и Рачко - честити точици, пазете се
Бебешори - супер е ЧХГ-то, много си почивй моля те, срещата януари догодина отпадна окончателно, толкова се радвам :D :D :D
Лек ден
Здравейте момичета,
Знам, че вече закуската е сервирана, но днес имам рожден ден и ми се искаше да ви почерпя!

Весел ден на всички!
Краси

Значи аз точно навреме идвам за закуската  :lol: :lol: :lol:
krasunka, Честит рожден ден, миличка! Пожелавам ти най-напред много здраве и след това едно сладко бебешонче за радост на цялото ви семейство!
Весел празник и много подаръчета!  :happy_birthday_1:

*
Добро утро сладурки,
Краси  :occasion13: жива и здрава и много късмет и щастие и нека твоите желания, бъдат мои пожелания
Бебешорче, с това ЧХГ дано, дано, дано ....  :wink:
Миме благодаря за закусчицата миличка
Аз още нямам М., ама и признаци нямам ох докога ще ме мъчи, неиздържам вече  :(
Стиснати палци за всички и мнооого усмивки
*

• 1357
Добро утро и от мен!
Мария, пак си ни сервирала страхотна закуска!
Красунка, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!
Мишле, аз те следя в другата тема и чакам да се похвалиш след днешния преглед :wink:.
Хубав ден на всички!
*
Добро утро момичета  , Честит рожден ден Krasunka,пожелавам ти много здраве което е наи важно и даи боже да ти се збадне наи голямата мечта едно сладко и пухкаво  :babyflips: ,Мими благодаря за закуската страхотна е нареждам се на масата
*
Привет и от мен.
Красунка, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, много щастие, много късмет и много любов. И разбира се скоро да получиш най-хубавия си подарък  :babyflips:
Мария, закуската е чудесна.
Много стиснати палчета на всички и ви пожелавам един хубав ден. Разбира се и доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: