0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Говорих с лекарката си и сега отивам да пусна едно ЧХГ. Иска да разберем дали не е била извънматочна бременност.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Ако беше извънматочна, не се ли отстранява само чрез лапароскопия? Може и да бъркам де, не съм много запозната :?...
*
Оооооо Йоли здравей мила, ти се появи  :lol: много късмет този месец и ти си знаеш....
Катрин, чакам с нетърпение да кажеш резултатите, но незнам като не си правила преди това ЧХГ как ще се разбере дали е паднало ЧХГ-то, пък и още по-малко извънматочна. Но както и да е , аз неразбирам особено, само мога да ти стискам палци
Долколкото се информирах, ако сега стойността е над 5 се повтаря изследването след 48 часа и по това се разбирало, а също и с видеозон. За премахването може с медикамент или лапароскопия. ОФф, надявам се всичко да е наред. Станалото станало.Резултатът ще е готов чак утре следобед. Не разбрах защо толкова късно.
*
Някои лаборатории ги бавят по толкова, само спокойно. То значи и като при бременност в начален стадий на 48 часа се прави
Дано всичко е наред!
Катрин съжалявам мила  :( за случилото се,стискам палци всичко да е наред :crossfingers: :crossfingers:
Жени хайде миличката ми стискам ти палци за едни хубави чертички  :bighug: :bighug:
Хихи Йолчето се показа  :D дано мила е късметлийския месец за теб и за всички...... :goodluck:   

Вярвам!!!!
*
Добро утро!
Спинкате ли ааа? Хайде да ви поднеса закуската в леглото тогава! :wink:

Жени, и ние стискаме палчета, мила! :wink:  Дано!
Йолиии, радвам се, че отново си на линия! :wink:
Катрин, чакаме резултатите!
Стискаме палчета за всички! :D
Лек и спорен ден от нас! :D
Добро утро
Петя - много ни глезиш
Лек ден
Добро утро, мацки!
Пожелавам ви лек и успешен ден!
Краси

Добро утро момичета !
Пете каква закуска само си ни сложила  :D
Жени чакаме те мила с хубава новина  :crossfingers: :bfp:
Златен дъжд,Катрин като излезнат кръвните тестове да пишете  :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден милички !

Вярвам!!!!
*
добро утро и от мен,
Нека новата Великденска темичка ни донесе още повече  :bfp: :bfp: :crossfingers:
Катрин съжелявам за лошите новини - ще чакаме да ни кажеш за резултатите.

лек ден на всички  :kiss:

*
Добро утро, дами!

Петя, със страхотна закуска ни посрещаш. :)

Въпреки дъждовното време, пожелавам ви слънчево настроение и много положителни емоции! :bighug:
*
Добро утро милички, Пете мерсаж за страхотната закусчица  :D
Аз снощи правих тест и е  :bfn:, днес като видях по-ниската БТ и непосмях да направя, ще видя утре ако е пак толкова или дай Боже по-висока ще направя още един тест, но съм раздвоена хем мисля, че няма да е +, хем нали знаете надеждата умира последна и докато няма М., ще се надявам  :D
Катрин, Златен дъжд чакаме резултати
Лек ден милички и непозволявайте дъждовното време да ви развали настроението  :D
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Пете, страхотна закуска :D.
Жени, стискам палци утре пак да се вдигне Т!
Хубав ден на всички!
Добро утро!
Пете мерси за закуската.
За всички вас много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и повече оптимизъм.
Лек ден!

Добро утро, момичета.
Пете, мерси закуската.Супер е.
При мен момичета сутринта пак ми се гадеше в маршрутката.След теста хапнах малко.
На мен също като при Катрин ми казаха, че резултата ми ще е готов утре към 17.00ч, но аз още от сега почнах да проверявам.Ходих в Цибалаб - интересното е, че техните референтни стойности са от 0.0 - 8.5 mU/ml.Как да го разбирам, не знам.Но все пак дано резултата да е ххх mU/ml.

Златен дъжд, стискам палци всичко да е наред с резултатите.
Аз все още не знам моите, но нещо взех да се притеснявам, защото корема продължава да ме боли, а същинското кървене спря още в неделя следобед. От време на време ми се вие свят и се чувствам отпаднала. Някоя от вас имала ли е такива усещания?
*
референтни стойности са от 0.0 - 8.5 mU/ml.Как да го разбирам, не знам.Но все пак дано резултата да е ххх mU/ml.

Ами разбирай го, че при тези референтни е отрицателен, те би трябвало да дават при бременност от до и небременност от до, незнам, ти виж резултатите, пък дано са ХХХ  :D. стискам ви палци и на двете, Катрин чакаме .....
Ето по принцип стойности на ЧХГ в седмици

Седмица от последната-------- Количество на
Менструация---------------------- hCG в mIU/ml
3 ------------------------------------- 5 - 50
4 ------------------------------------- 4 - 426
5 ------------------------------------- 19 - 7,340
6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500
7 - 8 --------------------------------- 7,650 - 229,000
9 - 12 ------------------------------- 25,700 - 288,000
13 - 16 ----------------------------- 13,300 - 254,000
17 - 24 ----------------------------- 4,060 - 165,400
25 - 40 ----------------------------- 3,640 - 117,000

« Последна редакция: Април 19, 2011, 11:41:15 am от Женя »
Катрин,Златен дъжд продължавам да стискам палчета  :crossfingers: :crossfingers:
явно във всяка лоборатория различно процедират моите резултати излезнаха на същия ден.
Жени дано температурката да се покачи утре и да е било рано за тестче  :goodluck:

Вярвам!!!!
Махнете ме от списъка от тази седмица, ако може и от миналата.Резултата ми е <0.100mU/ml.Повече няма да бързам да се радвам и видя ли пак + тест, още същия ден ще ходя на кръвен тест.Не знам защо, но имах някакво такова предчувствие.Утре ще ходя при личната за направление за гинеколог да видя какво става и защо не ми идва...