0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лиони, благодаря за закусчицата  :lol: Страхотно е наистина, ако остане време и ние ще се разходим. Яйца имам да боядисвам аз днес, а идеи нямам никакви  :?
Весело посрещане на празника на всички!  :balk_45:

*
добро утро и от мен момичета,Лиони благодаря за закуската нареждам се на масата че от няколко дни се събуждам с вълчи глад.Весело посрещане на празника :balk_40:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Лиони, страхотна закусчица(както винаги).
Serendipity, всичко ще се нареди! И дълга почивка - супер :balk_177:!
Ние боядисахме яйцата в четвъртък и сега ще го ударим само на разходки :D.
Хубав ден на всички и весело посрещане на празника!
*
Весело посрещане на празника мили момичета и нека се случат само хубави неща....Повече ++++++ тестове да има ви пожелавам ,здраве и много късмет,усмивки, и щастие......
Здравейте мили момичета,
Вземете си по едно бонбонче за мое здраве и за здравето на бебо  :P
Аз днес имам рожден ден!!!
Желая ви прекрасен слънчев съботен ден!!

Бъди жива и здрава, Tonita80!  :happy_birthday_1:

*
Честит рожден ден Тони,здраве,щастие и  наи вече лека бременност,нека всички твои желания бъдат  мои пожелания :ballons: new_birthday :balk_12: :balk_21:
Честит Рожден Ден Тони !
Бъдете живи и  здрави ти и бебчо  :D
 :hbirth:
Вземам си бонбонче и от закуската на Льони ако е останало нещичко  :D
Весели празници милички  :balk_40: :balk_45:

Вярвам!!!!
*

• 1357
Тони, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, любов и много хубави моменти!!!
Привет и от мен с днешна дата.
Може би сте видели това на Мими Мървакова в профила,но в случай,че не сте искам да го споделя с вас: http://www.vbox7.com/play:2b269610
Невероятна е!!!А песните на тази певица са Уникални!
Весел празник на всички и приятна почивка.
Тони Честит рожден ден  :balk_102:.
« Последна редакция: Април 23, 2011, 16:22:45 pm от sismondi »
*
добър ден и от мен момичета. :)
Тони, честит рожден ден мила. Пожелавам ти всичко най-хубаво на теб и на всички около теби в теб :wink:  :happy_birthday_1:
Весели празници на всички  :balk_35: :balk_45: :balk_45:
И малко вирусчета за късмет - дано ни зарадвате скоро  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Април 23, 2011, 16:13:00 pm от ivanita »

Здравейте и от мен мили момичета!
Tonita80  :balk_20: От сърце ти пожелавам много здраве и сбъднати мечти!
krasunka  Честит рожден ден на патерици!
На всички желая Весели великденски празници  :balk_44:
Бъдете щастливи и успех в надпреварата с "чукането"  :balk_45:  :balk_56:
Усмивки за всички  :a_cat_01:
*
Tonita80 Честит рожден ден миличка....Бъди здрава и щастлива!!!
*

• 1357
Ммм, тази песничка аз я открих :lol:.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Tonita80 мила Честит Рожден Ден ..Да си жива и здрава да посрещнеш бебко с радост :) Много късмет и много щастие.
Имам една молба тъй като не съм в Бг и не ми се отваря страницата на песничката може ли да ми кажете коя е :) Благодаря предварително :)
Остава ми само да ви пожелая неделята да е слънчева и изпълнена с много хубави моменти със семействата ви :) Весело прекарване на Великденските празници!
 :balk_40: :balk_45:
*
Мили момичета благодаря ви за подкрепата,за писмата които получавам на лични и съветите,които ми давате...Чувствам се адски тъжна,незная какво да правя и как да се изправя,но ви благодаря от сърце...Пожелавам ви скоро да гушнете своите рожби-ВСИЧКИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ....БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И НЕКА БОГ ИЗПРАТИ ВАШИТЕ ЧУДЕСА,ЗНАМ,ЧЕ ЩЕ Е СКОРО И ЩЕ ВИЖДАМ ТУК САМО +++++++ ТЕСТЧЕТА И ЩЕ СЕ РАДВАМ С ВАС....
                                                                                  АНГЕЛ НА ЗЕМЯТА!                                                                                                                  Някога, доста отдавна, едно малко бебенце се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено:

- Господи, аз съм толкова малко и беззащитно, какво ще правя, как ще живея на Земята, как ще се справям с всичките трудности там?

Бог се усмихнал и отвърнал:

- Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах своя най-верен и най-добър ангел и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко.

А бебето пак попитало:

- Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват?

- И за това не се тревожи. Твоят ангел ще те научи на техния език много внимателно и търпеливо, ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите думи, ще ти пее всяка вечер приспивни песни… И така ти много лесно и бързо ще научиш техния език…

Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И отново попитало:

- Господи, тук всички говорят, че на Земята имало много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там?

- И за това съм помислил… – отвърнал Бог – Твоят ангел ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това…

В този момент се чул някакъв шум. Като се заслушали, разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва…

Разбирайки това, в последния миг бебето попитало:

- Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная?

Бог се засмял и тихо отвърнал:

- Няма значение, какво е името.

Ти ще наричаш своя ангел… МАМО!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ МОМИЧЕТА И НЕКА ЩАСТИЕТО ПРЕКРАЧИ ДОМОВЕТЕ ВИ...
« Последна редакция: Април 24, 2011, 00:27:09 am от Мими Мървакова »
*
Христос Возкресе! Честит празник на всички, нека този свят ден донесе много топлина в сърцата ни! Прегръщам ви всички и ви желая весело прекарване на този прекрасен християнски празник! :)

Тонита, Честит Рожден Ден на патерици, бъди здрава и много щастлива! :)
Христос Возкресе  :balk_44:  :balk_45:
Радвайте се на празника и в молитва пожелайте нещото което най-много искате.
Хайде да нападаме яйцата
Весел празник
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Честит Великден! Пожелавам на всички много сбъднати желания и късмет!
Христос Воскресе, милички! Желая ви много здраве, пълно щастие и незабравими мигове!

Честито на всички рожденнички, аз малко съм ги пропуснала, но ще ме извините.

Вчера се върнахме от София, направихме малка разходка :):)

Използвайте хубавото време за разходки :)

Целувки и хубав ден