0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ :pleasantry:  
plamak  :bed:
acinci  :bed:
Foveri  :bed:
Zuza  :bed:
ioly  :bed:
krasunka  :bed:
Лора Райчева  :bed:
sismondi  :bed:
TITKO  :bed:
Marmoranka  :bed:
iana_86  :bed:
iv_marinova  :bed:
val_  :bed:
vitanova_1981  :bed:
titbar  :bed:
gergana  :bed:
Marilena  :bed:
Ruzka  :bed:
geri_81  :bed:
Isebs    :bed:
kukla_ta  :bed:
Mariq_81  :bed:
Гальонди  :bed:
mimasbg  :bed:
galka1985 :bed:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ   :bfp1:    

sismondi - 20-21.04.  :crossfingers:          
Женя - 20.04.  :crossfingers:
polisia - ?  :crossfingers:

ВИДЕЛИ ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ  :bfp:
Бжи   preggo    
Ra4ko75   preggo      
84Мария    preggo      
bebeshori  preggo  

Добро утро,дами!
Извинявам се предварително,че не съм ви поставила на правилните места.
Дано новата темичка ви донесе много късмет и много положителни тестчета!!!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Април 20, 2011, 20:23:28 pm от petqst »
[/url]
Добро утро на всички!
Краси мерси за новата темичка.Дано е като всяка твоя-късметлийска.
От мен закуската

Лек ден на всички!

Добро утро
Честита темичка
Мария - идвам да закусвам
Бебешори, Златен дъжд-ЧЕСТИТОООООО  osi_5 osi_5 :ballons:
Много се радвам
Лек ден
Добро утро и от мен Слънчица.
Краксо мерси,за темичката-със сигурност ще е късметлийска.
Мимче кога успя да станеш,че и закуска да приготвиш?Абе какво ли питам,я да си хапна докато не са я нападнали другите!Мерси много.
Успешна и слънчева седмица на всички!
Добро утро милички !
Честита нова темичка,дано се напълни с много  :bfp: в което изобщо не се и съмнявам щом е пусната от Красито  :D
Мимчи много хубава закуска си ни приготвила,нападам плодчетата  :D
Благодаря на всички за милите пожелания,направо се просълсих докато ви четях.Тъпкано да ви се връщат  :D
Лек ден муцунки сладки,обичкам ви  :balk_21:

Вярвам!!!!
Добро утро и от мен момичета в новата темичка, дано да е още по- късметлийска. Благодаря за хубавата закуска, взимам си и аз. Аз все още съм от чакащите, но може би не за дълго, защото имам ужасни ПМС. На всички видели двете чертички- честито, а на останалите като мен , дано по-скоро и ние да ги видим. :bfp: yahoo_17 stork-boy
Ех, че хубава темичка и закуска си имаме  :balk_46:
Благодаря момичета, дано цялата седмица е изпълнена с прекрасни новини! Честито на всички видяли  :bfp1:, лека бременност и красиви и здрави  :babyflips: накрая!
daisy86 :crossfingers: да повлечеш крак!
Много слънчеви емоции от мен и дни, изпълнени с усмивки!  :a_cat_01:
*
Добро утро, милички.
Да ни е честита новата темичка и дано да бъде така успешна както досега.
Миме, сядам на масата да си хапна от прекрасната закуска, която си приготвила.
Хубав ден ви пожелавам и много успешна и слънчева седмица. Поръсвам ви с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро!
Не исках да започвам новата седмица с лощи новини, но при мен всичко приключи. Още в събота следобед ми дойде с гръм и трясък. На всичко отгоре пропускам стимулация този месец. Ще починем малко по празниците и ще видим какво ще правя следващия месец.
Успех на всички!
*
Добро утро сладурки, хубава седмица се очертава
Краси благодаря ти за страхотната темичка, Мимче благодаря и на теб за страхотната закуска
Бебешорче   тихичко честито миличка, така да изглежда графиката ти още около 9 месеца, всичко ще бъде наред този път, ще видиш.
Катрин, съжалявам миличка, ти консултира ли се с лекар, дали е имало бременност, нещо казаха ли ти  :(
Аз съм в чакащи, ама ако до сряда не дойде М., ще пусна едно тестче, просто не се надявам, защото нямам много сърца, пък и последното беше малко преди ову, така че най-вероятно е поредното закъснение, ама ще видим  :)
Лек ден милички и страхотна седмица ви пожелавам, изпълнена с много положителни емоции
Ще изчакам да привърши цикъла и ще отида на преглед. И да е имало нещо, вече няма да е там.
Добро утро момичета,
Новата тема е чудесна, бебчето на снимката е голямо сладурче!
Миме .... закуската е супер - веднага се нареждам на масата!!!
Катрин, съжалявам за това, което ти се е случило и знам, че няма успокойтелни думи, които да помогнат в този момент!
Бебешорче, много се радвам за хубавия резултат, стискам палци всичко да е наред!

Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Краси, дано и тази твоя темичка бъде така успешна като останалите!
Миме, страхотна закуска!
Катрин, много съжалявам за случилото се! След положителния тест не започна ли лекарствата, които беше спряла?
Жени, стискам палци!!! И 1 сърчице може да свърши работа :wink:!
Успешна седмица на всички!
Гери, започнах ги, но явно е било късно вече.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Добър ден, момичета!

katrin_sl, съжалявам, че не беше успешно! 

krasi(ahiito), благодаря за хубавата тема!

Аз вече съм към списък очакващи, въпреки че нещо този цикъл ми е странен...

Поздрави и хубав ден!
Здравей, katrin_sl...извинявай че се намесвам, но ...четох предните дни твоите публикации и си мислех...че хубавото се случва явно и без да го очакваме и без да вярваме в него...и сега се ядосвам още повече...Как така стоиш и нищо не правиш...какво ще чакаш...Аз мисля, че има надежда за твоето бебе и трябва бързо да посетиш лекар, да лежиш и да приемаш прогестерон може би. Стискам палци за теб.
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Добро утро и от мен!

Катрин, много съжалявам мила, преживяла съм същото нещо, знам колко е непрятно :( Стискам палци да не униваш, и скоро да видиш 2те най-хубави чертички и да имаш една прекрасна 280 дневна графика!

На всички стискам палчета и ето от моите розови вирусчета!

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро момичета , честита ни нова Великденска темичка дано на този хубав празник зарадваме себе си а и половинките си с по две вълшебни чертички.  
Бебешорче тиииихичко честито миличка ,много леки и безпроблемни месеци ти желая и най прекрасното бебче на финала.
Катрин  :bighug: съжалявам за това което преживяваш,не се отчайвай дано другия месец да е вашия  :bighug:
Аз открих вече ловния сезон :pleasantry: Лек и успешен ден момичета.
Ха ха без да искам се намърдах под прашеца  :thankyousign: :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo: хубаво се отъркалвам  :D
« Последна редакция: Април 18, 2011, 10:45:11 am от gаlka1985 »
*
Катрин, дракончето е права, иди на лекар, дори и да го няма бебето, малка е вероятността от самосебе си да се изчистиш. Моля те недей да отлагаш  :bighug:
благодаря ви за стиснатите палчета момичета, дано.... още малко и ще разберем.
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте мили щъркеланки, да ни е честита новата темичка и нека тя да донесе много радости на всички ни. Краси, ръката ти е лека, така че не се съмнявам, че тя ще бъде много успешна. Виждам, че през времето, в което се позагубих сме се сприятелили с още много момичета- на всички ви пожелавам да не се задържате много тук, ами скоро да се преместите в бременелската тема. На всички видели // тихичко честито от мен. Бъдете разумни и внимателни- пазете се и накрая пухкави сладки бебоци. На всички, които са сетили за мен на рожденият ми ден,а и преди това, едно гоооолямо БЛАГОДАРЯ. Обичам Ви много. Аз пак съм с вдигнато носле и влизам в новият си месец много обнадеждена и дано наистина всички, които очакваме чудото скоро да го имаме.
Хубав и усмихнат ден от мен и мнооого целувки