Здравей Мими!
Аз лично чак толкова не съм преживяла...но мога да ти кажа,че наколко пъти съм се чувствала като теб.Мога да кажа,че имам една голяма любов.Срещнах го докато бях студентка.До преди това си мислех,че всеки един е любовта.Първо бяхме само приятели.Беше като моята специалност,но друга група.Ходихме по кафета,кръчми,кино,дискотеки,на лекции.Разделяхме се само за да спим-докато и това правехме заедно.От ден на ден го обичах все повече и повече,но така и нищо не се получи.Таих любовта си 3 години.Признах я!И нищо.Сега не е при мен.Въпреки,че сега съм щастлива и до ден днешен страдам за Любовта си.
Обичала съм много,но и много съм страдала.Но след всеки път,вдигах глава и с нетърпение очаквах следващата "любов" от която пак щях да страдам и да плача.Винаги съм давала всичко от себе си,и не винаги съм получавала същото.Приятелки нямам за да споделя с тях!!!Винаги са ми завиждали.Имам приятели мъже.С тях е по лесно.Те не ми завиждат за тялото,за красотата,за общителността и т.н.Споделях с майка ми и систра ми.Те бяха до мен.
Мила Мими само мога да предполагам как се чувстваш наистина!Искам да ти кажа само,че ти сама ако не си помогнеш няма кой да го стори.Поплачи си, със сигурност ще ти поолекне.Страдай, но си длъжна да вдигнеш глава и да продължиш да търсиш Любовта.Защото тя е там някъде и те чака.Да те срешне и да те обгърне със все сила.Със сигурност ще я срещнеш и тя няма да е като предните.Ще е много по добра.
Аз винаги съм на среща.