Мерси момичета за подкрепа и пожелания
аз се върнах към обяд, взеха ми всички изследвания, измериха тоновете(тая процедура ми се случи за първи път)
, ама направо ме умориха...докато запишат тоновете и на двете, от лежането по гръб имах чуство че ще ма смачка моето шкембе
,после докато станах, направо бях утрамбована в леглото
иначе всичко наред, всеки ми се радваше....а като чуеха близнаци, съвсем се разтапяха..., дано и следващи дни там всички да са толкова любезни
, иначе едната колкото беше с мен като ангелче, изведнъж влезе една циганка и си поиска някви обезболяващи.......малееее, това въпросно ангелче изведнъж стана един ревящ зъл лъв
, само дето не правеше Рррррррррр.......
, на две стотинки направи мангалето
, чак и аз се стреснах
доктора ме видя за мъничко, направи му впечатление, че матката много се отпуснала....то аз като гледам дупето и долната част на корема почти са на едно ниво..
, та ми изписа една ампула Простин, за прибиране на матката по бързо...ама това чудо обиколихме цял град и никъде го няма, иначе струвало към 50лв, ама най голята верига аптеки при нас даже го нямат като артикул, та и без инжекция ще мина.......какво да правя, все ще се прибере тая моя матка
сега изпих си разхлабително, хапвам си кисело млекце и общо взето глад до утре, в 7 трябва да сме там, а секцио ще бъде към 8 някъде, та такива рабти при мен
Киара само да сме живи и здрави, утре ще се чуе новината и снимки ще има...