Здравейте момичета! Присъединявам се към клуба на бъдещите/настоящите мами :
)
Днес ходих да си взема изследванията от БХС - според доктора всичко е ОК, риск за Даун излезе 1:18000, не че нещо ми говори !?
В четвъртък отивам да се записвам и на женска консултация, че е крайно време
Мишле, още малко с неразположенията....аз умирах от киселини и от ужасно целодневно гадене,просто всякаква храна, с изключение на тесто ме отвръщаваше, но всичко отшумя около 13 седмица. Моят доктор каза, че за тези неща лек няма, било за добро и ми каза нищо да не взимам да пия (голяма помощ
)
Марси, толкова се радвам за резултатът от Амниото! Все такива да са новините!
Коала, както казват всички момичета, тези зацапвания наистина са прекалено чести в ранна бременност. Пий хапченцата, почивай си и всичко ще отшуми! Дано след това не ти се случва такова притеснение!
Аз имам едно притеснение, имам някакво течение, подобно на бяло течение (преди само около овулация съм имала), а съм на преглед чак на 09.06. Дали не съм хванала някакви гадини и дали не е опасно сега? До момента всички правени микробиологии са ми били чисти, а аз съм много редовна за такива неща. Някои казват, че е нормално течение по време на бременност, ама де да знам? Иначе не ми пари, не ме сърби, просто си го има?
Лека вечер