Здравейте и от мен!
Днес не съм особено ухилена... младежът определено иска да ме вкара в график.Трета сутрин ме буди в 6:30ч с чудовищен ритник право към влагалището.Не знам дали от серклажа,от хемороиди или от нещо друго, обаче ми изкачат очите от внезапната болка
... После не спира един час... За капак си повърнах след закуска...Та всичко си е наред...То не върви с толкова голям тумбак да се разхождам вечно ухилена
Да кажа ,че днес е родила една моя много близка две момиченца.Да са и здрави и засмени. Онзи ден ходеха за уточняване деня на секциото.Решиха да е 16ти май , после си беше изключила телефона и аз си помислих ,че е родила. Вчера я намирам в 9чсутринта и като и разказах ,че съм се нашашкала какво става с нея , много ми се смя . Тази сутрин обачееее отивали на гости и добре си "погостували" . Таткото беше много шашнат и не разбрах подробности,но важното е,че са добре
Термина и беше на 9.06 ... та си мисля,че наистина трябва да сме внимателни в пътуванията в последните седмици...
Хубав ден ,мамчетааа!
Научих,научих
казват се Елена и Виктория .Едната е 2100 кг ,а другата 2350 . Прекрасни.Пупупупу