fifonqk , не само ти не си пускала такива изследвания, споко и аз не съм
Преди да забременея съм пускала де и като бяха ОК, Док е преценил, че няма защо да пускам и като бременна предполагам.
dessi-kk , права е
Боби, иди на невролог и си кажи оплакванията. Подобни специфични несгоди се коментират с тесен специалист в съответната област, не е работа на АГ, или супер профи репродуктивен специалист да знае това от какво се получава при теб и да ти окаже адекватна помощ, те не са лекари "по всичкология" все пак. Всеки медик, независимо в коя област точно е специалист, знае какво лечение е приложимо при бременна и кърмеща жена и какво не е. В този смисъл, не се тревожи, че неврологът би ти предписал медикаменти, застрашаващи бебето, а ако пак се опасяваш - консултирай препоръките на невролога със следещия бременността ти лекар.
Когато аз имах яки проблеми със стомаха като бременна, ходих при гастроентеролог и именно това ме изкара "от тинята" дето един месец - хем гладна, хем подрискана, хем с контракции и никакво подобрение. Е, предписаха ми лечение, съобразено с бременния ми организъм и за седмица се оправих.
Яд ме е само, че не отидох по-рано, ами мъчих и себе си и бебето, ама...акъл-море глава-шамандура моята работа
Не повтаряй тази грешка и дано скоро си по-добре!