цигу, колко е хубаво да намираме успокоение в цифрите
след като си в нормата, всичко ще е наред. ще стискаме палци да се похвалиш след две седмици, а защо толкова много моите излязоха веднага. кръвните как са ти, защото то нали не се гледа само едното изследване, а се изчислява фм и кръвни?
транка, аз чак се сепнах като се видях в лилавата част от списъка. Надин, стискам ти палци скоро да си гушкаш юнака и да ти почине малко черния дроб. на всички други от списъка, разбира се, също.
Зай, добре дошла, прекрасна бременност и здраво бебе на термин.
туци, мисля, че ако ти изтекат водите наведнъж няма как да не усетиш, жените ги описват като преживяване, че са се напишкали, усеща се че нещо изтича от теб, тъй като си имаш чувствителност в таза и по краката. аз съм се замислила ако почнат да текат малко по малко, че то нали ние си имаме по-усилено течение така или иначе. нещо днес съм се притеснила, че ми мокри, ама само на вас го казвам, да не стане като овчарчето дето накрая го изял вълка.
да ви се оплача, станала съм ужасна, днес си карам колата (с бременната джаджа
) и тъй като тук е 25 градуса и слънчево се кефя на времето. докато виждам една майка, излязла на разходка в три следобед и покрила количката с найлоновия дъждобран!!!!
идеше ми да спра и да й се развикам, че ще си прегрее или задуши детето така и да фане да си купи една мрежа или да хвърли една пеленка отгоре, ама после се казвам, че не ми е работата и откога аз станах майка-разбирачка. ама много се ядосах.
хубава ви вечер и ако ще пътувате - Весели празници
пп - тези от вас, които живеете в чужбина има ли чужбински алтернативи на боята за яйца, че аз тази година си нямам?