Маригрич,да, аз си нях запазила електрическа помпа на Мидела,само че тази ,за която говориш ти е Мини електрик.Тази,която аз съм харесала е Суинг.Още не съм я взела...
,но мога да ти споделя за разликите между двата модела,които проучих.Цената не я споменавам ,голяма е разликата в този аспект.Като основен недостатък на тази,която си харесала ти , жените изтъкват , че е много шумна...Случвало се и да и изгаря моторчето.Друго негативно няма.Много по-евтина е от Суинга...
За секса, на мен ми го разреши доктора ...нямаше и 16та седмица. Може да си се прави по време на бременност , ако на жената и е комфортно. Аз съм от тези
. Въздържание се препоръчва ако има серклаж / та и на мен ми се наложи да си кротувам / и също след 7мия месец да се внимава със зърната, да не се съсредоточва партньора много върху тях,защото може да се предизвикат контракции...
За кърменето...точно като Камбозолка, си представям ,че ще бъда мнооого облекчена , ако всичко си върви нормално , откъм време и разни суетни около храненето. Както е шегата ,"млекоцентралата винаги е на разположение " , няма стерилизиране,няма разходи за Ам , а това с имунитета не го коментирам изобщо,ясно е ...