Здравейте момичета! Благодаря за стиснатите палци и за положителното мислене за нас
Да ви питам как се справяте с нощното бодуване (несе наспивам през нощта) заспивам към 6.30 а съм будна от 3,30 (специално тази нощ), а трябва даставам в 7.00 да се глася за работа... много ми е трудно през деня все едно съм взела сънотворно току що
не пия кафе защото не ми понася даже мириса му
Друг въпрос (оле дано не ви се сторят малоумни
) как се справяте с киселините имам чуството че каквото хапна ми става на киселини
опитвам се да не ям пикантно, но как да се спра, като толкова обичам люто (това още не ми се е променило от бремеността) дайте съвети как дасе справим с тези първи радости на бремеността
А да и още нещо кажете какви сутиени ползвате моите, които си ползвах преди това уж са стегнати, а гърдите ми кажи речи преливат от тях и са много чуствителни и болезнени, а да спя със сутиен (както правя) незнам дали е полезно предвид че стяга и незнам кръвопотока на се ли ограничава
Благодаря ви много предварително!
Стискам палци на всички!
п.с да ви питам вреди ли,че с татито си правим секс? предвид че е раничко и не сме видели къде се е настанило бебчето? Четох някъде, че спермата може да доведе до контракции и аборт вярно ли е ? защото звучи докта плашешо !!!!!