Честита нова тема-да е изпълнена с много радост и усмивки и много малки сладури!!!
Аз питах за нови попълнения и се радвам че се появиха
tranka , kotaranata , честито момичета -лека и безпроблемна до края !!!
kotaranata , предполагам ще включат момичета от София , но по ЗК не се полага кои знае какво .Само на това не може да разчиташ , според мен , но си зависи и от лекаря, при когото си, разбира се.
Бжи , не се притеснявай -ако сте били много рано на преглед или зависи на какъв апарат са те гледали -може да не са видяли , но стискам палци всичко да е наред и да видите вашата точица и после да чуете най-незабравимото туп-туп
на вашето
Туци, Нимика е с юнско бебе , ама не се е разписала още в новата тема.
-ами не съм се разписала -малко не е ли рано
още , а и понеже ще раждам секцио , та исках да определим датата и тогава да се запиша
Д-р Сигридов и при мен каза ,че няма смисъл да се надявам на естествено раждане-аз плахо попитах , въпреки че си знам -първо херпеса го изключва, после операциите и така....
Вчера бях при него - всичко изглежда наред -1,7 кг сме . Кръвопотоци , кръвоснабдявания и тн , размери -всичко ни е наред.
Да видим как ще е хемоглобина на мама . Док ми се скара като разбра как хаотично и по няколко пъти на месец съм бодена да ми се взема кръв - ту за ТСХ, ту за кръвна картина и т.н , ту че са пропуснали някое изследване да направят . Каза ми при този нисък хемоглобин така да съчетавм нещата , че най - много веднъж месечно да ми се взема кръв ,като да комбинирам за всички изследвания.
Аз съм в фазата на косопада-вървя си и си падат косми навсякъде...Док каза , че е от мъжките хормони , които плацентата отделя.Дано не се налага да си търся перука
Доктора кза ,че едва ли нещо би ми помогнало в момента-ама все пак - какво е позволено като маски ,масла и тн , което да мога да правя ?
Така че нищо от екстрите на бременността не ми се размина .Кръвотечение от носа си имам , запушен нос и косми навсякъде .
Отоци и крампи май нямам -ама време има и за това
Обаче пък съм все в добро настроение , усмихната и щастлива от готиния голям щумбак и малкия юнак , които много яко ме рита и радва .