Kъди, аз като теб не бях наясно за ФМ и си записах час при доц.Томова, за първата фетална. Д-р Михова на прегледа каза че всичко е ок, но аз отидох и при доцентката-и там всичко-наред( доц.Томова е изключително мила и внимателна жена). На следващия преглед обаче в клиниката се видяха много проблеми при бебето и тогава веднага позвъних на доц.Томова, която даже ме помнеше и без проблеми ми даде допълнителен час за втори преглед, които беше в извънработното и време и доста продължителен и изчерпателен, при който каза че според нея всичко си е нормално и ми препоръча мнение на още един лекар(ако още се притеснявам). След седмица пак бях в Малинов, оказа се че бебо си е наред, но от цялата ситуация според мен, ако имаш разбира се финансова възможност отиди и при Томова( за твое си успокоение)-а и диска с филмчета и снимки е много мил спомен.
Аз сега с тази моя щитовидна жлеза пак проблеми, от ниско ТСХ( заради медрола), през -всичко нормално,а сега отивам към хипофункция-за 7 месеца тези хормони се побъркаха и днес пак на лекар( без никакво лечения, тя си прави каквото реши). Поне с нея никога не съм имала проблеми, а сега и там.
Zai, така ще е до края, мен всичко ме бяха обвинили( родата де) че ще си облъча бебето с тези ехографи, ама особено докато не почнеш да го усещаш ако може всеки ден да си го гледа човек, няма да е лошо.