здравейте,
реших да ви пиша - днес нещо нямах нет, та затова ме нямаше.
в момента при мен е 3.19 сутринта. към 10 започнаха да ми текат водите, което все още продължава. отидох до болницата, за да се разберем какво правим и се прибрах в къщи. ако не родя до 24 часа ще ме индуцират заради опасността от зарази. затова пък от около час и половина насам според мен си имам контракции на 10 мин, макар, че ми казаха, че като те боли само кръста и долу корема не били контракции, но аз не виждам какво друго може да са. сега си сложих електродите на машинка за облекчаване на болката, не знам колко облекчава по време на контракциите, но със сигурност е по-приятно между тях. малко се тревожа поради две неща - акушерката изглеждаше притеснена от големината на бебето - каза А имате си едно голямо бебе май. но не с въодушевено-шегувит тон, а и силата на контракциите малко ме притеснява, защото ако трябва да изкарам така, че и по-зле 12 часа ще ми се види нанагорно. надявам се да не ходя за индуциране, за да пробвам как ще е във водата. това е от мен, ще е добре ако мога да поспя, но май няма да го бъде. стискайте палци
маригри, стискам палци