много ви благодаря за това, че се ядосвате заедно с мен. много мило ми става и не се чувствам сбъркана, щото по едно време почнах да си мисля, че само аз преносвам, макар, че знам че не е така, но...
аз работя по въпроса, вчера секс правихме, днес бяхме на дълга разходка, но хич не ме боли нищо, даже и контракциите спряха. не знам как ще е.
боби, ние казахме, че първите две седмици, докато той си е в къщи не искаме никой при нас, за да сме си само тримата и хората се съгласиха, може и твоята майка да се навие да не идва веднага.
аз да ви питам, тези, които сте накрая - какво четете за това как трябва да лежи бебето - настрани или по гръб. тук казват винаги по гръб, приятелката ми вчера каза, че в бг всички казват настрани, та искам да питам, тъй като в темата има хора, живеещи в различни държави какво сте чели, какво казват. извинявам се, ако не е за тази тема.
елис, много е възможно като те е мерил предишния път да е понатиснал с ехографа и това да е причинило скъсяването. при мен се получи почти същото и накрая го обясниха с човешка грешка. с тази шийка дето я имаш можеш спокойно да си ходиш на походи
)
да ви се оплача - в последните два дни ми се появиха стрии. досега нямах, сега има червени черти по корема. ще видим какво ще правя след раждането. бях много горда от себе си, че не ми се бяха появили стрии, а то...
хубава вечер
е