Здравейте,момичета!
Аз най-накрая намерих малко време да се разпиша,но с тези държавни практики не ми остава никакво време.
Дидон,много се радвам за хубавите новини,дано нямаш повече тревоги!
КЪДИ,честито ти пулсче.Ииии,не искам да те отчайвам,ама докато не го гушнеш,все ще има какво да те гложди.Аз така и не успях да се насладя на бременността си-от смятане и чакане на следващия преглед(макар всичко да си ни е наред с бебка)-изобщо не усетих кога мина това време.
Маригри,честита датичка!То не остнало вече
Михаела,и аз имах зацапване и болки в твоите седмици(макар зацапването ми да беше кафеникаво,без кръв и съсиреци),но моя док веднага ми изписа утрогестан и папаверин.Утрогестана го слагах до края на 3-тия месец.
Сега малко да ви се оплача,момичета.Крайно съм разочарована от ЖК-то.Предния път като пусках изследвания,ми ги бяха изгубили всичките и не знайко как и откъде,ми бяха измъдрили някакви гъбички.След като си повторих микробиологията при моя док,се оказа че е чиста.Сега пък имам съмнения за цистит,вторник ходих на ЖК,пусках кръв и урина,но така и не ми казаха да има нещо нередно.Утре ще ходя да си повтарям урината.Записах се на ЖК уж заради безплатните изследвания,които ми се полагат и заради болничните-ми то аз всеки път си повтарям изследванията после.На всичкото отгоре,аз дето имам вени корабни въжета и изпъкнали даже,ми тази сестра два пъти ми взима краъв и двата пъти ми пука вената.Ама то чудо направо.Миналия път нищо не им казах,ама този път като ми излезнат резултатите и ще ходя да се разправям с ЖК-то и с лаборантката й.Аз взех да си мисля,че изобщо не изследват пробите.Един час висях при ЖК и през цялото време на прозорчето имаше една чашка с урина,която така и никой не пипна докато бях там,еми какво друго мога да си мисля.
Наоплаквах ви се едно хубаво.
Лека вечер,момичета!!!