леле... Ифи ти сьвсем ме шашна с тези калкулатори,аз сьм с трансфер 5-ти ден и така като го изчисля ми излиза че сьм вече в 30-та седмица,и защо има толкова голямо разминаване като на всички калкулатори вкарвам като дата едно и сьщо,последния цикьл,ама май наистина този е най-верен и по килограмите които ми каза доктора. Ходих тук в София при д-р Дяволов,каза че засега всичко е наред,момата е вече 1300 а момька 1500,но и той ми каза че отговарям на по големи седмици,много се притеснявах от срещата с него досега бях ходила само при Александров,но Дяволов сьщо се оказа разговорлив и не се притеснявах да го питам всичко което ме вьлнуваше,остави си телефона и каза че ако трьгна да раждам преждевременно да го тьрся по всяко време:)) Е дано скоро не ми се наложи де,поне още месец да избутам.
Момичета да ви се оплача,от две нощи не мога да спя от невероятни болки в диафрагмата,такова притискане имам,чак ме задушава. Какво да правя да ми олекне незнам и болката става все по голяма и по голяма,чак кьм сутринта ме поуспокоява и заспивам. И това е само вечерно време,но започне ли притискането не се тьрпи,немога да си представя всяка вечер да е така,няма да издьржа.
Маригри,много те мисля,хайде стискай още малко не остана,еййй не си избра 22 като дата,но нищо
вече аз нямам тьрпение за теб,апьк ти не знам как те свьрта