lloly, много стиснати палци и от мен. да ни се похвалиш с добри новини съвсем скоро. много е неприятен този момент, когато дори и ехографа понякога не е еднозначен, тъй като е много рано. дано всичко е наред.
колкото до "оня" въпрос, че момъка е бил простак, простак е бил, че то ако ставаше така нямаше да има кой да прави на жените по две и повече деца и това е така. но пък да не забравяме, че кегел упражненията са измислени тъкмо за стягане на тези мускули, така че нищо не ни пречи като си ги правим по време на бременността да си ги правим и след това. иначе съм абсолютно съгласна с дидон, че бременността и раждането те променят из основи, но не толкова физически, а и те променят и връзката ти с мъжа ти.
да ви се оплача - мен започва все по-често да ме боли, вярно е, че вчера прекалих с ходенето, но си ми тежи корема и ме боли - ако питате какво всичко - гръб, корем, срамни устни, сухожилия, абе ...
чудя се дали като отида на 5ти на ехограф няма да се окаже, че съм с разкритие. би било добре да мина 1-2 см преди да започне раждането.
иначе девойката е много смешна като мърда - първо може да ме помести и второ вече се вижда отгоре на корема ми я краче, я "мексиканска вълна".
весели ви празници