Честито возкресение на всички
Наминавам да видя как сте и да пожелая успех на следващите в списъка. Надин,
ето че дойде деня, когато ще чуеш happy birthday в родилна зала (може би знаеш че пускат мелодията веднага след излизане на бебо)
Аз вчера бях обзета от спомени по раждането- тъкмо преди 2 седмици по това време ми се проясни през какво минаваме за да станем майки.. и това е само началото
Споменът за контракциите още е силен, а лактите ми още са ожулени (незнам защо съм се изправяла на лакти по време на контракциите). И аз като Елена уж бях чела за дишането и ходенето по време на контракциите и паузите, но нещо не ми се получиха точно така нещата. Само като се изправях- почваха с още по-голяма сила, а пустата упойка се забави и като изпълнение и като действие за моя изненада. Но въпреки че сега звучи страшно -всъщност споменът ми като цяло е приятен и монго скъп, може би и заради грижите на акушерката и лекарите около мен. Ако не бяха многото шевове след това, което можеше и да се избегне, не беше зле като за първо раждане
А като видях за пръв път бебо увит на гърдите ми и чух от някои колко хубав бил (дори да го казват на всички) някъкв огромен камък падна от мен
Извинявам се за отклонението
В тази връзка, Краси, твоя познат явно е от този тип елементарни мъже с по-просташко мислене.Кажи му, че не раждаме за кеф на мъжете и че природата се е погрижила да нас в това отношение..