Цигу, спокойно (за това поне), идеална е нухалната гънка, с гаранция оттук не те чакат никакви проблеми. А и на мен ми обясняваха - защото се притеснявах заради спермограмните резултати и тези от пункцията, и че само 1 яйце се беше оплодило, и то не се беше развило идеално като си го прибрах, и че съм по-близо до прословутите "рискови" 35, отколкото ми се иска - че всичко гореизброено няма връзка, било си просто генетика+статистика: или попадаш там, или не (е, ако няма нещо наследствено из семействата).
Заююю, много се радвам да ти видя ушите да мърдат из великденската трева! Аз лично исках да мина на ФМ при Марков (основния - Димитър) и понеже занм, че там е по-заето, си записах час от 7-8 седмица, та за края на 13-та чак; после се изсипаха неприятностите обаче и, притеснена, им се обадих с молба ако има опция да ме изтеглят по-рано, за да съм в идеалното време за гледане; бяха много мили и професионални. И чак после разбрах, че в Щерев си имат 4D
) Но така или иначе си направих и 3те ФМ при Марков.
Боядисах си яйцата (пъдпъдъчите станах най-сладурски), и си нагласих великденското дръвче, и червеното яйце е надлежно поверено на специалната му кокошка... готови сме значи за бебо
Днес бях при Илиев, станали сме 3400, хоремага на бебо е заредн, вторник постъпвам, а дотогава остава да се погрижа за основни неща - фризщор, маникюр, какво ще е времето при изписването и т.н.