Ухилена съм като зелка ,защото се видях в списъка...Ако с датата нещо се промени ще свиркам.
Сега да доложа за прегледа от ЖК.То там много много не се разбира ,но това което разбрах е ,че все още ни е любимо да стоим с дупето и крачката надолу.Момчето си се е разположило като полумесец ,с главичката надолу,дупето от дясно на корема,а крачетата баш отляво,та да ми се пишка често често
Иначе размера на главичката и подбедрените костички са си точно отговарящи за седмицата и док каза,че ако се обърне мога да го родя и естествено,независимо от начина на зачеваме.
Пфу,отново мухата на колебанието в главата започна да жужи.Макар че си мисля,че малкото раче ще си е седалищно разположен до края.Метнало се е на мен още от сега го виждам
Точно си мислех,че и доктор съм избрала за секциото ,а мъжа ми ме посрещна преди малко с приказките: "абе ти знаеш ли изобщо при д-р Славчев в МД колко ще ти излезне раждането.Ако е сума пари по-добре да родиш в Токуда.Нали и там ти препоръчваха хирург"
Стана ми много мило от думите му.Милия,не знаех,че го е грижа .Не го показва...но явно ме мисли.
Хайде , чакаме новите бременелки.Стига са се крили,ами да се вписват бързо бързо.Няма да ги чакаме да станат за раждане и тогава да им честитим