0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Рекламна агенция?
« -: Април 13, 2011, 20:20:56 pm »
момичета,

можете ли да препоръчате надеждна рекламна агенция за изработване на рекламни сувенири? в Интернет е пълно с обяви за такива, но ми се искаше да имаме референции.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Рекламна агенция?
« Отговор #1 -: Април 13, 2011, 21:58:28 pm »
Мога да препоръчам Екстрим .
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #2 -: Април 13, 2011, 23:02:11 pm »
Мога да препоръчам Екстрим .

сайтът им кой е? каква е препоръката - на доволен клиент, на служител или познат?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Април 13, 2011, 23:54:34 pm »
Джам,, препоръчвам следните :
http://bulprint.bg.asphostbg.net/
 и тези

http://10x.bg/advertising/

От София са и от двете съм била доволна всеки път и двете винаги са склонни на преговори за цените :)
[/url][/url]
« Отговор #4 -: Април 14, 2011, 09:18:50 am »
относно сувенирната реклама подкрепям мнението за Булпринт България ЕООД

http://bulprint.bg.asphostbg.net/page.aspx?id=4
*
« Отговор #5 -: Април 14, 2011, 09:28:57 am »
За какви сувенири става въпрос? Ако е подобно на статуетките можем при същия скулптор да ги поръчаме, ако сте доволни разбира се.
*
« Отговор #6 -: Април 14, 2011, 09:54:39 am »
Мимс, става дума за шапките, тениските, чашите и т.н. :)
Решихме че е най-добре да поръчаме всичко на едно място, в агенция която предлага всичко и ушиването на тениските и щамповането, защото иначе е много трудно и ще е голям гърч.
« Отговор #7 -: Април 14, 2011, 10:10:05 am »
Булпринт има собствена шивачница и предлагат различни начини на щамповане, ще свършат работа и са бързи в изпълнението - досега никога не са забавяли поръчка :)
[/url][/url]
*
« Отговор #8 -: Април 14, 2011, 10:51:29 am »
Мимс, става дума за шапките, тениските, чашите и т.н. :)
Решихме че е най-добре да поръчаме всичко на едно място, в агенция която предлага всичко и ушиването на тениските и щамповането, защото иначе е много трудно и ще е голям гърч.
Ясно!
Ако е само щамповането, там съм питала, прави ги тези работи, но шиенето...
Така обаче няма ли да се оскъпят? Мисля си, че шева ще е доста по-скъп в рекламна агенция.
« Отговор #9 -: Април 14, 2011, 12:39:43 pm »
Ето сайта http://www.616104.com/index.php?target=start
Препоръката е ,като доволен клиент,работила съм също с тях и пак съм мн доволна.Познати сме да ,но това няма нищо общо с препоръката ми.От цените също съм доволна :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #10 -: Април 14, 2011, 12:43:00 pm »
благодаря за всички предложения, пратих запитвания.