Лиде, и аз съм се учила да карам на жигула
А паркирането не е до габаритите на жигулата, според мен, а до волана, как се върти това чуда, няма нищо общо с новите коли.
Е точно на жигула си карах курса и имахме и полигон тогава. И едно време карахме курсовете по половин година, на друг акъл и със съвсем свободен начин на общуване помежду си. Инструктора ни беше по-скоро като приятел. Не вярвам да не включвате в шегите си с приятели и по-такива подмятания. Надали се водят само високоинтелигентни разговори...
Ако е така, може би аз съм от по-простите хорица, които имат и по-свободен език при контактуване с приятели
Mimi и аз обичам шегите, обаче в някои случаи ми идва в повечко. Щом ти е бил приятел и се познавате отдавна, шегата върви, няма проблем. Но има разни вулгарни господа, които си мислят, че си длъжен да ги слушаш и да им се червиш.
Пример: Човека почина и беше към 60 годишен, верно че е шеф на комплекс, верно че ни е клиент, ама ми беше писнало да слушам как искал само женски лимони, щото дупето им било по тесно...на 3 път се поинтересува и за моето дупе и му обясних, че един човек на тази длъжност не е нормално да се държи така ...последваха заплахи, че ще смени фирмата и сие, но в крайна сметка се научи да се държи нормално...6 месеца преди да го пенсионират и да почине...Ако ще и папата да е, никой не е длъжен да го търпи...
Има голями простаци....и не и трябва алкохол за да го демонстрират ежедневно...
Шегата си е шега, но трябва да има мярка.
Моя съседка също има странен начин да се шегува, видя ни 4 човека пред ЦУМ, всички се познаваме, поздрава беше: Къде ходите бе парцали...
След месец ме попита защо не и казвам здравей, еми то има някакви граници ...
айде да кажем: шматки, патки, мацки, девойки, нещо от сорта да е, ама парцали...
Единя от четеримата е Одитор към министерски съвет...на 45 години. Чакаха го и се почувства просто страхотно...
jasmin_veni не мисля че това е вярно...има хора на които им е смешно...представи си Сам в къщи, там хумора е точно такъв, само че не с детето...