тоз хотел ще го посетим задълже, живи и здрави искам да се постопли само, че ми писна да мъкна багаж все едно се преселваме
graco, ние сме точно така. Алекс никога не е имал проблем с пътуване, не е повръщал или да му е прилошавало. За първи път повърна миналата година, докато пътувахме за София. Преди това искам да подчератя, че е пътувал страшно много. Помислих си, че е от това, че сме с голямата кола, тя е миниван и по висока от другата. След известно време, повърна и в малката. Сега за уикенда ходихме до Банско, а аз не знаех дали ще имаме повръщане или не, съответно не знаех и как да процедирам, да го държа ли гладен или не. На отиване беше добре до момента в който дадох да хапне една солетка. След първата хапка повърна. На връщане всичко беше наред до Панагюрище и там му дадох един сок и до 10 мин. повърна. В една аптека ми дадоха едно хомеопатично лекарство за повръщане кокулино. И вече ще си знам хапчетата и глад. не съм сигурна още дали прилошаването има нещо общо със завоите, щот ние живеем на такова място, че и в 4-те посоки да тръгнем, през проход минаваме.