Викам тоз път да се включа преди да сте изписали темата
Ние изкарахме един прекрасен семеен рожден ден. Решихме да отидем някъде на разходка извън София, и понеже, от доста време се каним на едно място - Клисурският манастир /през прохода Петрохан преди Вършец се намира/ отидохме там. Останахме много очаровани - страхотно място, много зеленина, детски кът за децата, а на около 500 м. от манастира има развъдник за пъстърва с ресторантче - хапнахме и рибка и се прибрахчме много доволни. А и времето беше страхотно - почти не духаше вятър, за разлика от София. Другият път сме се наканили да отидем с приспиване.
Вени, не мисля че това е повод за притеснение, но го заведи детето за собствено успокоение. Аз пък изобщо не съм се притеснявала за въртенето на глава - и Дара го правеше в един период, но по-скоро се забавляваше - въртеше глава и се смееше с глас. После открихме, че едно приятелче също прави така и много се забавляваха двамата - това им беше "поздрава"
Мен пък друго ме притеснява - Дара много трудно общува с деца на нейната възраст. Предпочиат компанията на възрастни, или примерно ако сме на детски рожден ден предпочита да се пуска сама на пързалката, или да си играе с някоя играчка, но не с друго дете. Много трудно свиква с децата, ето, например, в яслата си ги познава децата и вече с удоволствие общува с тях, забавни са й игрите, но с деца, които не е виждала отдавна, или вижда рядко не иска да играе. Дори се плаши, стои отстрани и гледа...Ето вчера например се уплаши от една маймуна, която пееше на съседчето и изобщо не пожела да играе с децата
Същото стана и с подаръкът й за рождения ден - взехме й една кола, която да бута и язди, която свири, пее и т.н...очаквах голям интерес, НО нищо подобно...постоянно повтаряше "Кола - НЕ", и от с такъв глас, все едно я е страх от нея...дори накара баща си да я махне от стаята...аз все го отдавам на характера й, но незнам дали трябва да се притеснявам от това....
Ани, ние за Великден ще имаме голям празник. Ще кръщаваме Дарка и ще празнуваме малко със закъснение рождения ден с роднините. Аз по принцип не съм майстор на козунаците, но майка ми прави с удоволствие, затова ще оставя на нея
но пък яйца задължително ще направя за да занесем. Това ми е едно от най-големите удоволствия
С такава топка мъжът ми се е търкалял на един тийм - билдинг. Каза че било вълнуващо, аз не съм пробвала, но мисля, че е страхотна идея.
Ни втори ден сме само с дядо, вчера се върнах малко по-рано от работа, справил се човекът, а и тя без нас слуша повече
Ще видим как ще е днес, инструктирали сме го как да взема кухнята, да заверява купони и т.н...пък и лятото се пенсионира, та ще имаме повечко помощ дай Боже, викам о тсега да свиква!
Мими, незнам какво се е случило, но се надявам скоро да излезнеш от тази дупка!
Лисе, пожелавам ви много хубави семейни празници!
Пожелавам хубава и спорна седмица на всички! И най-вече здрави дечица и спокойни родители!
Парси, що си мисля, че не ви е за пръв път тази е. коли? Нали знаеш, при повтарящи се уроинфекции трябва да търсите причина в отделителната система. Правили ли сте ехография? Ако не сте направи задължително!