Здравейте и здрава седмичка и от нас.
Ние не се записваме с много добри новни. Наведнъж ни дойдоха два проблема, а часове за специалисти - йок, чак в петък и в понеделник.
Писах в темата зна д-р Бърди, но да повторя и тук, ако някой се е сблъсквал.
1. От две седмици Ники както си играе или прави нещо, изведнъж се заглежда в една точка с "празен поглед" и започва да клати глава наляво-надясно, все едно казва Не. Тогава ни приема, ни предава. Това продължава 30 секунди и започва да зачестява. Няма виден дразнител, притеснявам се за нещо...аи психично или...в рода имаме детенце с аутизъм и може би си внушавам, но тя има същият поглед, когато влезе в "нейния си свят".
На някой случвало ли му се е такова нещо, насочиха ни към невролог, друг специалист да търся ли?
2. От петък насам Ники започна да поема дъх с едно "кккъъъх" като пушач, Първо беше едно-две вдишвания, но днес се влоши и сутринта поне двайсет пъти започна да поема спазматично въздух. Все едно не ви стига въздух и се опитвате с едно вдишване да поемете повече - ей така се получава.
Бяхме на лекар - отслабено дишане в дясно. Направихме ренген - няма чуждо тяло. Тъй като аз имам алергия към пролетните полени се съмняват за алергия и ни пращат на пулмолог в петък в Детско Здраве. А до тогава? Какво да правя ако се влоши, какво да очаквам, какво да си купя от аптеката?
Моля, който е имал подобен проблем да се включи, защото Ники никога не е боледувал сериозно и сега направо ще ми се пръсне сърцето от притеснение.