0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета, ние с мъжа ми гледахме графиката ми.Предполагаме че овулацията е била може би на 32-ри ден.Казахме си, че ще изчакаме 3 седмици от тази дата и тогава ще направим кръвния тест.Теста който правих, има чувствителност 20mIU/ml и чертичката беше съвсем бледа.Затова, ще му дадем време на ЧХГ да се дигне и на 20-ти Април ще си направя теста.

Благодаря ви на всички за стиснатите палчета, дано има защо.Мен още ме е страх да повярвам...

Добро утро милички !
Sismondi,малко по късно но сядам на масата  :D
Гери мила имай доверие на лекаря си,той знае какво прави,аз също се излекувах с едно лечение на антибиотик

Хубав петък милички ! :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
Здравейте и от мен , днес тук е страхотно слънчево :dance2:.Желая на всички ви приятно изкарване на почивните дни и дано другата седмица има много много  :bfp:,че нещо тая се спотайват. :wink:
Sismondi благодаря за хубавата закуска.
Гери мисли положително и вярвай че сега е момента ,че всичко се нареди ,колкото и невъзможно да ти се вижда.Аз ти стискам палци и дано както желаеш ти така да се стече всичко.
Златен дъжд дано когато и да решите да го направите , теста да покаже  :cloud9: preggo yahoo_17 :crossfingers:
*
Здравейте момичета не съм ви забравила стискам ви палци и ви чета всеки ден !
Ама хайде де показвайте си тестовете +++++ стискам ви палци много силно  :D

Аз със нетърпение чакам да дойде 29 леле че далечно ми се виждаааа за да видим нашето бебе къде е? всичко наред ли е ?  :?
 Целувки на всички и късмет чакам с нетърпение да видя новите +++ тестове :)

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за окуражителните думи! Остава само да се молим наистина да се излекуваме с 1 курс антибиотици. Иначе, не ми се мисли...
Бебешори, Златен дъжд, хайде стискам ви палци!!!
Хубав ден на всички!
 :balk_21:
Здравейте и от мен!
Гери, всичко ще се оправи. Щом лекаря ви е казал, че може да започвате, не губете време.
При мен все още цикъл няма. Чакам си, гърдите спряха да ме болят, температурата ми все още е висока...странно е.
Лек ден на всички!
Здравейте и от мен!
При мен все още цикъл няма. Чакам си, гърдите спряха да ме болят, температурата ми все още е висока...странно е.
Лек ден на всички!
Тук намирисва на  :bfp:
Охх, като знам как изживях последния отрицателен тест, хич не се надявам. Ако стане, стане. Няма да го върна. Ако не - здраве да е. Този месец съм решила да си почина от стимулации.
:D Ау, момичета, не ми стигат вече палците за да стискам на всички за късмет.  :D
katrin_sl  БТ ти е супер. Каква ти беше дозата на Клостила миличка? Според мен няма място за тревоги. Изчакай ден два и  :balk_56: да ни зарадваш с +++ тест.
Златен дъжд и bebeshori И от вас вече чакаме Благата вест :)
gergana :-) И аз съм на мнение че е напълно възможно с една серия антибиотик да се оправят нещата. Ако ти се струва много рисковано попитай пак в клиниката. За вариантите. Дано се отървете бързо от гадините!
Ние с котетата сме добре. Вчера на прегледа едното така се беше обърнало, че като се въртеше около оста си само 1/2 от него се виждаше и не можахме да го измерим, Другото коте е 5.18 см. И баща им ги видя и много им се зарадва.
Пожелавам на всички ви да усетите това невероятно чувство  :hug2:

Хубав ден от мен. Аз след малко ще ходя при личната за направление за ЖК.
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Котарана, Клостила го пих 2х1 от 3ти ден. Дозата на какво влияе, че нещо не ми стана ясно.
Добър вечер,момиета!
Ние с бебо не пускаме палци,че има обнадеждаващи графики.Златен дъжд,бебешори,катрин-за вас се отнася :crossfingers:
Аз за сега ще ръся с повече червени вируси,че днес на прегледа не се видя пишле,ами май май срамните костици.Но лекарката не беше напълно сигурна,така че ще си позволя да прошарвам вирусчетата ;)
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
[/url]
*
Добро утро щъркелчета!  :D
Аз рядко се включвам /по обясними причини  :D/, но редовно ви чета :wink:
Стискаме палчета за всички ви!
Хайде поне едно тестче тази седмица да има  :wink:
И тъй като си нямате закуска, Заповядайте :

Честит Лазаров ден на всички!
Весели пазници! :D
Добро утро
Петя - страхотна закуска
Честит празник на всички именници
Лек и спокое ден
Добро утро, момичета!
Днес видях  :bfp:, но втората чертичка беше много бледа. Не смея да се радвам изобщо.
Лек ден на всички!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте!

katrin_sl, браво и честито! Пожелавам ти всичко да е успешно!  :goodluck: preggo
Аз ти бях писала, че е било рано първия път и излязох права... :D Защо не си пуснеш кръвен тест за по-сигурно?

Златен дъжд и Bebeshori, стискам ви палци!

Честит Лазаровден! Пожелавам ви хубав, слънчев, празничен ден!
*
Добро утро на всички! :)

Петя, благодаря ти за закуската, веднага сядам на масата.  :D

Катрин, стискам палци всичко да е наред и тези дни да се похвалиш и с един хубав резултат от кръвния тест. :)

Златен дъжд и bebeshori, силно стиснати палци и за вас!

Хубав слънчев ден ви желая, момичета, и страхотно пролетно настроение!
Честит празник на всички!

Катрин, знаех си, графиката ти е супер :):) Нямаше начин да е друго! А сега спокойно чакай деня на първия преглед, много е вълнуващо!

Бебешорче, къде си мила?????

Някой друг с положителен тест да се е скрил?

Стискам палци и хубав ден!!!!!!!

Добро утро момичета !
Честит Лазаров ден !
Петенце благодаря за закуската присъединявам се  :) ми ето то думите ти веднага бяха чути,венага едно  :bfp: се появи в темичката  :D
к
Катрин тихичко честито  :cheerleader: бледа не бледа там си е чертичката  :D,всичко ще е наред мила и скоро да ни се похвалиш с една хубава точица  :D
Провлачвай крачета че всички да ни повлечеш
Весели празници милички !
ПП:Ренка тук съм мила  :),няма още вещурник ха дано да се е разболяла тази мръсница и да не може да ме докопа  :D днес ще си взема тестче и утре ще се тествам ако я няма.Благодаря ви милички за палчетата стискайте силно  :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
Добро утро и от мен.
Честит празник на всички.
Пете, веднага сядам на масата. Супер закуска си ни приготвила.
Катрин, нищо че е бледа втората чертичка, важното е да я има. Тихичко честито и вярвай, че всичко ще бъде наред.
Ей най-накрая и в моя темичка да има  :bfp:  :wink:.
Бебешори, Златен дъжд и всички останали имате много стиснати палчета от нас двете. И като казах двете, чакайте да ви разкажа вчера в магазина какво ми се случи - докато пазарувахме един човек ме видя и ми каза да се готвя за момче. Ама аз му викам че докторите са видели момиче. А той, а не - момче ще е. И моя мъж вчера цяла вечер ме бъзика и сега отново се вкарах в некви филми :D.
Хайде да не ви занимавам повече. Наръсвам ви с вирусчета за късмет и ви пожелавам хубав ден :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Честито на всички видели +++ тестчета :) много успешни месеци до финала.. :)
Честит Лазаров ден и най-вече честит рожден ден на Йолинка :) Мила много те обичкам и много щастие и здраве ти пожелавам :)
Лек ден от нас милички.. Отивам да поизчистя малко и айде навън :)
Чакаме още положителни резултати :)