0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета, много ми липсвате, постоянно ви чета, но няма какво да пиша и затова само чета  :D
Честито на момичетата видели ++++, на тези които неуспяха този месец дано следващия е по-успешен за вас.
Marmoranka мила, при мен с хламидиите същото се беше случило, също се предават по полов път, аз нямах, а мъжа ми имаше. Аз не се съмнявам в него, доктора каза че за първи път му се случва това. По принцип трябваше и аз да пия АБ, но сметна, че не е обходимо, защото съм "много отрицателна"  :lol:, след като той пи АБ 10 дни, аз направих ЦС и в него месец забременях.Та нищо странно няма, лекувай се и недей да се шашкаш :wink:
Катрин аз продължавам да стискам палци, най-добре е да направиш кръвен тест, той със сигурност ще ти каже  :)
Ами това е момичета, аз я чакам оная края на тази-началото на другата седмица, обаче нямам никакви ПМС, което ме съмнява, че пак ще имам от ония дълги 36-дневни цикли, но да видим....
Лек и спорен ден и повече усмивки да греят на лицата ви
Здравейте и от мен,
хайде по-ведро момичета, горе главите, на всяка ще и се случи чудото, просто при някой е по рано а при други е по късно.
Успех на всички
Лек ден
Здравейте мацки,
Май и този месец няма да е нашият! :(
Вече осем дена правя тестове за овулация и все са отрицателни, според babyplan е било на 17.04, но много малка разлика между двете фази ми отчита. Според мен въобще няма да има този месец овулация :( :( :(. И не ми стига това, а и моето момче замина в командировка и сега дори и да ми отчете днес утре ...няма... :dating: :bed:....Липсва овулация, плувците са мързеливи ....въобще лоша работа. Иначе ще се консултираме с уролог другата седмица ...дано да дойде някаква надежда.
Краси

:oops: :oops: :oops:
Здравеите момичета,и аз се включвам към вас с очакването за щъркела
Е,ние се пробваме от горе долу 6месеца,но за сега са все неуспешни,лекарката ми каза че съм ок....по принцип все ми закъснява най-много с 8 дни,но сега вече са около 15....и два теста отрицателни,вече ще полудея...не знам какво да си мисля и каде да се дяна....мисля др седмица да си посетя генеколожката и да разбера какво ми става,,,и май е време да си пусна изследвания,,,,не знам вече какво да мисля...
Пожелавам успех на всички и стискам палци.... :)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
Момичета, треперят ми ръцете.
Преди малко си правих тест, като мина петата минута на теста с фенерче на 2 см се вижда едва забележима втора чертичка.Не мога да повярвам, но май ще се наложи да правя кръвен тест.За да съм сигурна, мога ли да вярвам на тази толкова бледа чертичка... Ще се побъркам... Да го считам ли за положителен...

Момичета, треперят ми ръцете.
Преди малко си правих тест, като мина петата минута на теста с фенерче на 2 см се вижда едва забележима втора чертичка.Не мога да повярвам, но май ще се наложи да правя кръвен тест.За да съм сигурна, мога ли да вярвам на тази толкова бледа чертичка... Ще се побъркам... Да го считам ли за положителен...

:goodluck:Стискам палци миличка.
Да не казвам голяма дума, ама ми беше подозрителна твоята графика
    yahoo_17 yahoo_17
Чакаме резултати от ЧХГ то 

:grouphug2:
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Златен дъжд, стискам ти много силно палци. Да знаеш че и малкото човече в мен също е инструктирана да стиска палци.

Златен дъжд!!! Стискам ти палци!!!
Сигурна съм,че кръвният тест ще изкрещи "Идва следващото ни бебче!!!!"

А при мен ....поредният отрицателен тест за овулация! Хем се зарекох, че от днес няма да правя повече и пак не се сдържах
Краси

*
Златен дъжд, силно стиснати палци и от мен! :)
Златен дъжд, толкова се радвам  :cheerleader: положителен е, сигурна съм!!! При мен на първия тест чертичката също беше много бледа и аз го гледах през 5 мин да не изчезне  :P ех, колко хубавооооо !!! Стискам силно палци всичко да е наред, мила  :crossfingers: :crossfingers:
Златен дъжд Много стиснати палчета и от мен.На мен също ми се стори подозрителна графиката ти,ама като не смея да кажа.Ще чакаме с нетърпение да ни кажеш р-тата от кръвния. :grouphug2: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Златен дъжд, стискам палци и аз :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!!!
Добро утро поспаланки ! Хайде време е за кафенце :))))

Златен дъжд стискам палци миличка  :bighug: , хайде зарадвай ни  :bfp: :crossfingers:

Вярвам!!!!
*
Добро утро мацки и от мен.
Бебишори,страхотна закуска,сядам на масата да ударя едно кафенце!
Златен дъжд,а и ти Бебишори очаквам скоро да се похвалите с по едно :bfp:
Лек и спокоен ден момичета!! :)
*
Добро утро!

bebeshori, благодаря за хубавата закуска. :)

Приятен и успешен ден на всички, въпреки лошото време. :)
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Добро утро!

bebeshori, пожелавам ти много, много късмет! Графиката ти е супер!   :goodluck:

Златен дъжд, много успех и късмет и на теб! :goodluck:

Пожелавам на всички хубав ден!
Добро утро!
Току що прочетох една мисъл, която реших да споделя с вас. "Превърнете отрицателните чувства в енергия, която ще ви помогне да превърнете желанията в реалност."
Аз още чакам гадната  :witch: Дано се блъсне в някое крайпътно дърво, че да не дойде!
Лек ден на всички и стискам палци на тези, които имат нужда от това.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен, момичета!
Бебешори, супер! Нали знаеш какво може да означава положителният тест за овулация. Стискам палци!!!
Златен дъжд, чакаме резултата от кръвния тест!
Ние следобед ще ходим в Тутракан да обсъдим положението с доктора, да ни назначи антибиотици и да видим изобщо какво правим оттук нататък.
Хубав ден на всички!
Добро утро момичета. И аз вече съм от чакащите, дано този месец е успешен, въпреки, че имам всички ПМС, така, че  :( Пожелавам ви много късмет yahoo_17, на кой за каквото му е нужен и много :bfp1: в тази темичка.
*
Добро утро милички,
Бебешорче мерси за хубавата закусчица
Златен дъжд стискам палци за най-хубавия резултат  :bfp: и всичко да е ок - същото важи и за Бебешорчето.
На мен така ми се спи че две не виждам,а сутрин се събуждам рано рано - не мога да разбера какво ми става  :?

приятен ден на всички и много  :crossfingers: :crossfingers: :green_dust_1: :green_dust_1: