0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хей, добро утро момичета! Няма как да не е добро след като видя, че някой е видял  :bfp:
Честито Катрин, вярвам, че всичко ще бъде наред!! Бледа, не бледа чертата си я има, просто нивото на хормона на бременността още не е нарастнал::) Хайде дано повлечеш крак, че има още очакващи тези 2 чертички ::)))
Бебешори, утре е Цветница, на този прекрасен ден ти пожелавам от сърце още сутринта да видиш твоите  :bfp: :crossfingers: Ще следя с нетърпение развитието!
Златен дъжд, ще чааме хубави резултати от твоя кръвен тест!!!
На всички момичета много стиснати палчета!
Днес в София поне има слънце, отивам на разходка и след това на пазар :)
Честит имен ден на всички празнуващи!   :bighug:
П.с. Докато пишех, видях, че Saraapl е публикувала пост, та видях, че днес нашата Йоли има рожден ден! Йоли, честит ден рожден! Да си здрава, да си щастлива и с много, много късмет! Весел празник :)
Добро утро,дами!
Пете,чудесна закуска,веднага сядам на масата!
катрин,как ме зарадва тази сутрин само :) Честито,миличка и лека и безпроблемна бременност!
Бебешори,Златен дъжд-не пускаме палци,да знаете!!!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
[/url]
*
Добро утрооо, Петенце благодаря за закусчицата  :), Катрин миличка, не се притеснявай, колкото повече се притесняваш, толкова повече вредиш на бебето, спокойно и след 2 седмици да ни се похвалиш с точица  :), а ние ще продължаваме да стискаме. Бебешорче, Златен дъжд с вас сме, хванала съм си всичките пръсти и стискам ли стискам  :D
Туцка миличка,една комшийка роди миналия месец и по всичко личеше, че ще е момиче, нооо то излезе мъж, така че важното е да е живо и здраво детенцето, пък каквото се роди и веднага се гмурвам във виресчетата, докато още ги има :D, ама то неостанало  :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Аз днес трябваше да имам М, ама я няма и грам симптом нямам за нищо
Лек ден милички аз отивам да чистя пред блока,уж съм ги организирала комшиите, ама в това гадното време надали ще слезе някой ама както и да е и сам война е войн  :lol:
Йолииииии  :happy_birthday_1: да си много здрава, обичана и щастлива миличка
*
Жени, разбира се че каквото и да е важното е да е живо и здраво.
Йоли, честит рожден ден миличка. Пожелавм ти скоро да получиш най-хубавия подарък.

*
Привет, момичета,
Ееееех, още се виждам в списъка на ловуващите, но аз вече отпаднах, можете да не ме слагате там...

Катрин, и тук да кажа, че много се зарадвах за теб.
Бебешори, Златен дъжд, и на вас много стиснати палци, повече от обещаващи изглеждат графиките, дано дано  :crossfingers:

Жени, без симптоми, но нека резултата е този, който всички искаме :crossfingers: yahoo_17 preggo

Йоленце, шматарок, ЧРД, желая ти много здраве и усмивки и ... ти си знаеш :ballons:

Хубави празници и вълнуващи новини на всички!
Добър ден от мен.Леле колко сте ранобудни в Събота!!!!!!
Пете и аз се нареждам да хапна-каквото са ми оставили мацките.
katrin_sl аз ти казах,че намирисва на  :bfp: и бях права.Честито и от мен и много да се пазиш.Ще чакаме подробности.
Бебешорче, Златен дъждмисля,че вие със сигурност сте следващите  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: видели  :bfp:
tucy аз ти предлагам да пазаруваш в жълто,оранжево,зелено като за начало пък после ще видиш.
Йоли Честит Рожден Ден мила, желая ти всичко най най и мечтите ти да станат реалност!
Боже със сигурност ще пропусна накой-затова Обичам ви всички и ви стискам палчета.
Лек и спорен ден.

П.П.за малко да пропусна.Имам въпрос: Утре си пия последната 1/2 от Достинекса,та според вас кога трябва да пусна Пролактина?
Пих го 2 седмици. Два пъти на седмица  по 1/2
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен! Наистина - колко много сте изписали тази сутрин :D!
Честит празник на именниците!
Пете, страхотна закуска.
Катрин, честито и от мен!!! Лека бременност ти пожелавам!
Бебешори, хайде, ти си наред утре!
Жени, силно ти стискам палци!
Ioly, честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам.
Хубав ден на всички!
Благодаря ви на всички за пожеланията, но аз все още не се радвам и все още очаквам цикъл. Ще пиша повече в следващата темичка в понеделник!
Катрин, бях по същия начин, веднага започнах приема на Утрогестан и всичко се оправи, аз имах прогестеронова недостатъчност..и ако не си я бях набавила с препарат... незнам.. не искам да те плаша..само казвам от опит ! Пожелавам ти много късмет и дано не дочакаш лелката!

Здравейте,
Катрин честити ти  :bfp:.
Йоленце честит ти празник

Лека вечер на всички!

Катрин възможно по бързо посети лекаря си или вземи Утрогестан както е казала Ренка,той само може да ти помогне не и да ти навреди,казвам го от личен опит
Честит Рожден Ден на Йолчето и тук  :D  :balk_20:
"Обичам те и те искам Щастлива"
Мим какво стана с прегледа?! Мисля те да знаеш......
Стое  :bighug: :bighug: :bighug: как си мила ?!
И тук да кажа благодаря ви че сте с мен
Обичкам ви всички  :bighug: :bighug: :bighug:
Лека вечер милички !   

Вярвам!!!!
Добро утро, момичета.
Заповядайте на закуска.

Желая ви лек и спокоен неделен ден.

Добро утро,

Днес съм рожденничка, така че заповядайте на торта!

Честит имен ден а всички, да сте много здрави и щастливи!

Бебешорче,
стискам много палци мила!!!!

Рени, честит ти рожден ден.
Желая ти много здраве, щастие и успехи.Другото го имаш вече - в теб. :D

Здравейте
Честит имен ден на именниците и Честит Рожден ден на Рени - бъдете най-вече здрави
Бебешори - хайде чакам новината и силно стискам палци
Лек ден
*
Рени чрд да си жива и здрава и много щастлива...
*
Добро утро.
Рени, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, много щастие и много любов. Най-хубавия подарък ще се появи след няколко месеца :D.
Честит имен ден на всички които празнуват днес.
Златен дъжд и от твоята закуска си взимам. Чудна е.
Много стиснати палчета за всички, поръсвам ви с вирусчета за късмет и ви пожелавам хубав неделен ден :D
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Бебешори, честити 2 чертички.Много да се пазиш този път.Честито.

Добро утро милички !
Честита Цветница на всички,бъдете много здрави,щастливи и скоро нека всяка от нас осъществи своята на съкровенна мечта.На именниците Наздраве  :D :drunk: :drunk:
Ренка Честит Рожден Ден мила ! Бъди много здрава и щастлива  :hbirth:
Нападам закуската на Златен дъжд и тортичката на Ренка :D много са изкушаващи  :D
И аз днес си получих моя подарък  :bfp: , дано този път  бог е милостив към нас и ни даде шанс да му се порадваме за по дълго време

Хубав празник милички !  :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
Бебешори, миличка тихичко честито. Много се радвам за резултата. Вярвам, че този път всичко ще бъде наред и след 9 месеца ще се радваш на най-прекрасното създание :babyflips: :crossfingers: yahoo_17