Аз също ползвам препарати Фрош с надеждата, че купувам по-малко химия, но колко е така...
С цел да огранича ползването на препарати си взех парочистачка с различни приставки. За някои места ми върши доста добра работа, за други - не чак толкова, но като цяло съм доволна.
Ековер май се казваше марката таблетки за миялна по веригите, която претендира да е с натурални съставки.
При едно ходене в гръцки курорт си купих някакво местно производство зехтинови сапуни на прилична цена - 1.50 евро за сапун, а тук по био магазините сапуните са към 6-7лв, обикновено и грамажът е по-малък. Този сапун ползвам за лице, тяло, включително и коса.
Мира-Мими, сапуна, за който пишеш, къде мога да го намеря?
За храните - пробвали сме това - онова така от любопитство, но и аз, като повечето писали, съм с не малка доза скептицизъм. Разчитам основно на градината на родителите ми - е, не е био точно, но поне знаем с какво и колко сме третирали и най-вече, че ядем неща след изтичането на карантинния срок, което не знам дали някй го съблюдава за продукцията на пазара.
Мини, сухият нахут е различен от този, който се продава пакетиран, така ли?
Моля изтрийте долния ми пост, нещо се обърках при редакцията и сега не мога да го изтрия.