Момичета, дайте съвет, много съм притеснена. Става дума за моя близка. От известно време се оплаква, от кръвотечение с неизяснен произход, като са й казали, че тр. спешно да се направи биопсия. По мое настояване дойде в София и отидохме в "Щерев" при д-р Тимева.След като й е обяснила за какво става дума, тя й е казала, че няма смисъл два пъти да я преглеждат, направо да изчака за биопсия в съседния кабинет при д-р Димитров. Докторът е бил категоричен, че се касае за злокачествено образувание и че трябва операция за отстраняване вероятно на матката. Обяснил й, че такава операция в клиниката не се прави. Тя го е помолила да я насочи към някой, който да я направи и той й е казал, че може да говори със шефа си да я приеме и той да влезе да оперира8O. Момичето не беше на себе си от стреса и почти нищо не е разбрало. Кой шеф, къде ще се извърши операцията и т.н. Не знам нищо за д-р Димитров, освен че е специализант в "Щерев". Не разбрах и защо се оказа прехвърлена на него. Той ли се занимава с подобни случаи? Работи ли и на друго място? Ще съм благодарна за всякаква информация. Тревожа се да не я подведа. Не знам към кого да я насоча. Благодаря предварително.