Да, ИКСИ бяхме
Допълнително се плащат изследванията, които не са включени в процедурата.
Почти всекидневните кръвни, с които ти следят хормоните
не се плащат!!!
Плащат се задължителните, които незнайно защо не са включени в пакета на Фонда, при все, че са задължителни, но....както знаем основната идея е безплатна да е самата процедура и това не е малко - Благодарни сме !!!
Към задължителните спадат за теб и мъжа ти изследванията за СПИН, Васерман, хепатит...те са с давност мисля 6 месеца, може и да са ги направили 3 , не помня, ние ги правихме там и си ги платихме. Моите бяха около 60 лв, мъжа ми всъщност си беше още в Бургас и му струваха около 70 лв.
Лекарствата след процедурата също ти си ги плащаш.
Безплатни са лекарствата и изследванията за и по време на стимулация, прегледите по време на стимулацията, пункцията и трансфера!!!
Безплатни са и инжекциите, ако се страхуваш и ходиш да ти ги бият там
Аз ходих за последните, които се биеха на неудобно място на ръката, но след 3 тия път и тях ги метнах сама
Всички в клиниката са изключително мили и с удоволствие ще ти помогнат и насочат!!!
Но, всичко е много индивидуално, разбира се и зависи от конкретния случай!!!Аз лично не съм доплащала за нищо, което е включено в парите, които фонда отпуска, но и не съм имала никакви проблеми, хормонални нарушения, нещо , което да се нуждае от допълнително лечение!!!
Прочети внимателно из форума, какви точно изледвания ви трябват задължително и ако можеш да си ги направиш с талон от Личния лекар, ще е хубаво