Аз съм пациент на Д-р Ганева
Много пъти съм споменавала тук, колко щастлива съм, че работихме с нея!!!!!!За нас беше като любов от пръв поглед.Бяхме се срещали вече и в други клиники с други лекари, но......не ни вдъхнаха вяра и спокойствие, което е много, много важно, колкото и банално да звучи!!!!!
След първата ни среща с нея бяхме категорични, че тя е нашия човек - безкрайно мила, усмихната, позитивна.Такъв според мен трябва да е всеки един лекар, зная че много хора казват - по-важно е да си върши добре работата, но много важно е и доверието и вярата, че ще си я свърши и че иска да помогне!!!
Д-р Ганева ми я препоръча моя приятелка, която също беше очарована от нея и забременя при първи опит.Аз също забременях при първи опит при нея( втори принципно)
Далеч не съм разчитала, че и аз ще забременея от първия път, защото съм при нея, но вярата ми в тази жена и спокойствието, което тя ми предаваше страшно много ни помогна, през цялото време бях напълно спокойна и вярвах, че нещата ще се случат.
Благодаря и от сърце винаги, за вниманието и професионализма!!!!!!
Истина е, че всички в клиниката са много добри, въпрос на личен избор е, кой кого ще избере.
Пожелавам ви успех и стискам палци!!!!!