Здравейте, Д-р Даскалова.
Искам да ви питам задве неща. Бременна съм в 20г.с. и от известно време нощтно време не мога да спя спокойно поради силни болки в костите(поне аз така ги усещам). Редувам спане на лява и дясна страна,но и двете ме болят непоносимо. Болката усещам точно все едно ме болят костите - тазобедрените стави, бедрена кост и главата на бедрената кост( ако боравя правилно с наименованията). Матракът, на който спя не е толкова твърд и до сега не съм имала този проблем, претиснявам се дали не е недостиг на калций и въобще каква е причината. Другото, за коети Ви моля за отговор е: имам контракции и ми предписаха Нутри - Маг за 3-4 седмици ми предписаха да го пия 3по 2 на ден. В началото пиех по едно на ден, но сега ми го промениха за 3-4 седмици в тази по-ударна доза. Проблема е, че ми се появи диария, а също мисля, че и не се повлиявам много от него, отделно хемоглобина ми е нисък а четох, че магнезият пречи на усвояването на желязото и дали тази висока доза е безопасна и за бебето. Сърдечно Ви благодаря!