Здравейте, Мели!
Надявам се да ми бъдете от полза и да успеете да внесете яснота по някои въпроси, които ме касаят!
На 37г. съм, имам едно раждане със секцио преди 14год., а преди 2мес. претърпях аборт по медицински причини, но преди да ми бъде направен аборта прокървих, та така или иначе беше неизбежна тази ситуация. След аборта продължих да кървя 18 дни, но доста слабо(само първите 2 дни беше много силно).Посетих гинеколог и се оказа, че всичко е наред. Следващия цикъл беше след 37дни(броя дните от началото след самия аборт до идването на следващия цикъл), но кървенето беше оскъдно като количество, а като продължителност нормално и имаше малко по-различен и странен мирис(по-неприятен). Питането ми е дали е нормално всичко това?-оскъдния цикъл, странната миризма и дали ще се нормализират нещата?
Интересува ме кога може да се планува следваща бременност, защото гинеколога, който посетих каза,че най-рано след 6мес. е нормално следваща бременност,а където ми направиха аборта, казаха, че след 3мес. може да се планува бременност.
Надявам се да успеете да ми помогнете!
Благодаря Ви предварително!
Желая Ви много късмет и успехи!