Здравейте, Мели.
Вече потърсих помощ от момичетата във форума, но моля като специалист да чуя и вашето мнение...цялото нещо, което ми се случва ми изглежда като някаква мистерия.
Ето фактите. Последен цикъл 10,12. след закъснение пуснах тест и беше положителен.
След 2 седмици закъснение отидох на преглед и НЕ откриха сакче, след 2 дни вече се видя, но съвсем малко 5мм . Предположение закъсняла овулация или кухо яйце.
След още седмица е нараснало до 10мм, но пак няма никакви структури вече, след 5 дни стана 14мм. и отново нищо.
Още при първия преглед пуснах чХГ кръвен и беше 6900, след 1 ден 8966 - т.е. расте.
При предишна бременност пак късно успяха да ми ембрион, чак в 7-8 г.с. и сега много се надявам пак да е така.
Мислите ли, че има някакъв шанс все пак да се окаже нормална бременност. Ако съм имала късна овулация трябва да съм забременяла на 4 януари, т.е кръвните тестове съвпадат с това предположение, но някъде четох че при 14мм гестационен сак трябва да се вижда жълто мехурче вече, а при мен не се вижда.