Здравейте,Д-р Даскалова!След като изчетох всичко побликувано,реших и аз да се включа.Преди 10 дни,ми направиха абразио,защото имах мисед. В 6 г.с.(25.07.13) всичко беше нормално,а на следващата консултация(08.08.13),вече беше мисед на 8 г.с. Пия в малки дози Ривотрил и Ципралекс,като поддържаща терапия за ПР.Имам момченце на 8 г. и по време на бременността с него,също бях на поддържаща терапия до 6-тия месец,но с други лекарства.Естествено,всичко това е съгласувано и проконтролирано от лекуващия ме лекар.Освен това,АГ ми беше предписал,прогестерон-вагинално по 2 пъти дневно,заради процапване,което се появи около 5г.с.Имам и леко увеличена щитовидна жлеза,поради което,ендокринолога ми назначи 25мкг. Еутирокс всяка сутрин,за да не се натоварва жлезата.И не на последно място-на 33 години съм!
Въпросите ми към Вас,са:може ли да се каже,каква може да е причината за изчезването на сърдечната дейност?Дали някое от лекарствата или съвкупността от всички тях,е предизвикало миседа?Възрастта може ли да е причина?И какво точно са оточните хориални въси,които са описани като хистологичен резултат в епикризата?
Искам второ детенце,но този мисед ме обезкуражи
Благодаря Ви, предварително!