0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 4
« Отговор #520 -: Септември 03, 2011, 09:22:34 am »
Момичета за съжаление проблема с клиниката на д-р Владимиров и ЦФАР е много по-дълбок от колкото предполагате  :? Напълно възможно е и да не ги Удобрат!
Криска , може ли да ни запознаеш по-подробно с дълбочината на проблема , защото доктор Владимиров е на друго мнение. Днес говорих с него. Благодаря!

Руми, мисля, че е по-добре да вярваш на д-р Владимиров, а не на някой, който идва в темата и подхвърля някакви необосновани предположения. В средата на м. Юни д-р Владимиров ми каза, че до края на месеца ще имат договор и така и стана. След това по телефона му се обадих и за два дни ми подготвиха и изпратиха по куриер необходимите документи за кандидатстване. Много са точни и не размотават както става в някои други клиники.

Е, няма как да погледна сериозно на някаква информация, чиито приносител дори не може да я напише вярно, за достоверността и не коментирам ...

Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #521 -: Септември 03, 2011, 11:17:47 am »
Получих отговор от министър Константинов.

Уважаема госпожо Банчева,
Познавам д-р Владимиров, няколко пъти в качеството ми на министър сме се срещали и съм му съдействал по конкретни въпроси. Винаги съм готов да помогна, в случай, че административните структури преди кабинета на министъра са окажат недостатъчни за решаването на проблема.
Поздрави:
Д-р Константинов
*
« Отговор #522 -: Септември 03, 2011, 11:26:30 am »

Познавам д-р Владимиров, няколко пъти в качеството ми на министър сме се срещали и съм му съдействал по конкретни въпроси. Винаги съм готов да помогна, в случай, че административните структури преди кабинета на министъра са окажат недостатъчни за решаването на проблема.
Поздрави:
Д-р Константинов

Браво, Танита :)
Звучи обнадеждаващо. Песимизмът ми, че никой няма да реагира на писмата ни, се разсея :)
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #523 -: Септември 03, 2011, 12:29:05 pm »

Поздрави:
Д-р Константинов

Браво, Танита :)
Звучи обнадеждаващо. Песимизмът ми, че никой няма да реагира на писмата ни, се разсея :)

Подкрепям!
Дано министър Константинов вземе отношение...
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #524 -: Септември 03, 2011, 13:32:11 pm »
впечатлена съм, че министърът лично е отговорил на Танита, при това така бързо.
за пореден път, д-р Константинов доказва, че е рядко срещан удачен избор за министър.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #525 -: Септември 03, 2011, 15:14:45 pm »
И аз съм впечатлена и дано всичко се оправи възможно най-бързо.

*
« Отговор #526 -: Септември 05, 2011, 10:18:16 am »
Здравейте милички,
някой да има по-нова информация дали док ще е в клиниката от 12-ти?
Много благодаря!

« Отговор #527 -: Септември 06, 2011, 15:19:59 pm »
Момичета аз също ще подкрепя нашия доктор. Прибирам се от опуск щаслива ще скоро ще започнем продседура и ужас... не мога да повярвам какво се случва. Подкрепям ви изцяло.
*
« Отговор #528 -: Септември 08, 2011, 16:53:41 pm »
Ужас, пак проблеми, толкова време чаках тази заповед сега на 12.09 трябва да отида да си я взема и ....??? незнам. Момичета има ли някой който е при д-р Владимиров и са му се обадили да си вземе заповедта, какво правим в тази ситуация? :(
*
« Отговор #529 -: Септември 08, 2011, 16:58:51 pm »
Ужас, пак проблеми, толкова време чаках тази заповед сега на 12.09 трябва да отида да си я взема и ....??? незнам. Момичета има ли някой който е при д-р Владимиров и са му се обадили да си вземе заповедта, какво правим в тази ситуация? :(

Densi, чакаме...Моята заповед си я взех на 29.08, а на 30-ти научих новината. Нищо не може да се направи. Според мен се чуй със служителките във Фонда, за да се разберете дали ще ти дадат заповедта. Поне това е моето мнение.
А сега стискаме палци да не правят повече проблеми на доктора и до 2 месеца наистина да успее да възобнови отношенията си с ФАР.
« Последна редакция: Септември 08, 2011, 17:05:16 pm от Lary75 »
« Отговор #530 -: Септември 09, 2011, 01:36:57 am »
Аз трябваше да си взема заповедта на 31.08 и когато отидох разбрах че доктора е прекъснал времено договора с фар.Не си взех заповедта,а доктор Лалев си записа че е оставена на изчакване един два месеца,за да не ми тече срока като си я взема.
« Отговор #531 -: Септември 10, 2011, 13:11:19 pm »
Здравейте,аз трябваше да си получа получа заповедта на 8.09. ,бях изпаднала в ужас,като видях и чух ,какво се случва.Чаках 1 година за да разбера ,че ще имам и този шанс и накрая ........веднага се обадих на гореща линия и обясних ситуацията в която съм изпаднала.Тогава една много любезна дама ми каза да изчакам и когато проучи въпроса ,ще ми се обади.Беше говорила с г-н Лалев и ми каза ,да изчакам докато се уредят нещата ,след което ще отида да си взема заповедта.Най-добрия вариант за този момент е този,другият е да се занесе заявление за смяна на клиниката.Надявам се да съм Ви полезна с информацията,която написах.Успех на всички.И дано нещата се уредят скоро.Слънчев ден!
*
« Отговор #532 -: Септември 10, 2011, 13:33:22 pm »
Здравейте момичета,
първо отново да кажа,че много съжалявам за това,което се случва с доктора и Фонда..
Искам да ви попитам, гледам цените в сайта и ме интересува цената за ин витро на ест.цикъл / спонтанен / - 1050 лв, вкл с прегледи, това вкл. ли и трансфера?
P.S Знам,че доктора не прави инвитро без никаква стимулация !
Благодаря предварително

« Отговор #533 -: Септември 10, 2011, 14:47:58 pm »
За никоя процедура не се плаща трансфер отдело до колкото зная, така че влиза ;)

*
« Отговор #534 -: Септември 10, 2011, 21:48:05 pm »
Здравейте момичета,
първо отново да кажа,че много съжалявам за това,което се случва с доктора и Фонда..
Искам да ви попитам, гледам цените в сайта и ме интересува цената за ин витро на ест.цикъл / спонтанен / - 1050 лв, вкл с прегледи, това вкл. ли и трансфера?
P.S Знам,че доктора не прави инвитро без никаква стимулация !
Благодаря предварително
Разбира се, че включва, само лекарствата не включва.
*
« Отговор #535 -: Септември 10, 2011, 23:25:06 pm »
 :thankyousign:  :D

*
« Отговор #536 -: Септември 13, 2011, 19:03:54 pm »
Може ли да ми кажете колко струва горе-долу оценката на яйчниковия резерв при Владимиров? Да знам с колко парички да отида.
*
« Отговор #537 -: Септември 13, 2011, 19:36:09 pm »
Може ли да ми кажете колко струва горе-долу оценката на яйчниковия резерв при Владимиров? Да знам с колко парички да отида.

Не мога да се сетя какво точно се изследваше за ИЯР, но мисля, че бяха:
Инхибин В-52 лв.
АМХ-62 лв.
LH, FSH - някъде по около 17 лв. (доколкото помня).
Имаше ли още нещо, което трябва да се изследва за ИЯР?

За първите два съм сигурна, защото гледам ценоразписа, но последните два ги няма в него и карам по памет. Дано да съм ти била полезна.
*
« Отговор #538 -: Септември 13, 2011, 19:44:37 pm »
FSH,AMH и Инхибин и отделно преглед за антрални фоликули ако не се лъжа...ама и аз не съм сигурна

« Отговор #539 -: Септември 13, 2011, 19:46:40 pm »
УЗ преглед 2-4 ден за преброяване на антралните фоликули и измерване на размера и яйчниците. УЗ - 30 лв.