0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 4
« Отговор #500 -: Септември 01, 2011, 11:21:03 am »
Докторът отдавна обяви, че ще бъде на работа от 12.09, а другата седмица е 06.09 - 09.09.
« Отговор #501 -: Септември 01, 2011, 11:28:48 am »
Много емоционални писма момичета, мен лично ме разплакаха, дано имат ефект. Според мен трябва да се напише и едно общо писмо с подписи от всички ни или нещо такова. Напълно подкрепям идеята да се подаде сигнал към БТВ, те правят свои разследвания често и ако някой има инфо, която да ги насочи, нека им пише - Танита?
« Отговор #502 -: Септември 01, 2011, 11:34:51 am »
танита знам, че другата седмица е 6-9 но и друг път така сме тръгвали с първи преглед при димитрова, но владимиров каза че няма да има кои да ми направи трансфера а това значи след 16 септември, незнам не разбирам вече нищо.
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #503 -: Септември 01, 2011, 12:44:56 pm »
Момичета и аз съм в дуга клиника,но и аз ви ПОДКРЕПЯМ,скапана държава сме сй.........)))))))
*
« Отговор #504 -: Септември 01, 2011, 16:18:13 pm »
Момичета, и аз съм в друга клиника, но съм наясно какво е да те притискат обстоятелствата. Подкрепям ви.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #505 -: Септември 01, 2011, 18:35:28 pm »
Подкрепям ви напълно във начинанието момичета!Колко жалко,че у нас във всеки сектор където някой е успял да постигне нещо с много труд и воля, се намират  институции скрити под "шапката" на закона и правораздават нормативни наредби,които са писани от хора далеч от практиката.Явно е ,че преуспелите хора не са желани в никой сектор,жалко за пациентите ,жалко за държавата,че разчита подобни чиновници да правораздават закон,който  не съответства на практическата обосновка.Едно е един философ да развива теории на маса,друго е да ги приложи на практика.
Но още по жалко е ,че всички тези чиновници са се клели в "Хипократовата клетва",пациента да е пред всички останало.

*
« Отговор #506 -: Септември 01, 2011, 19:11:43 pm »
С "язък", "жалко" и цъкане с език нищо няма да се промени. Заедно или поотделно, гражданинте трябва да друсат клона на чиновници и синекурни храненици, които съществуват за да служат на обществото и за целта се препитават от неговите данъци. Всеки за проблемите, които лично го засягат и вълнуват. Само така може да настъпи трайна промяна в манталитета и на гражданите, и на държавните служители.
*
« Отговор #507 -: Септември 01, 2011, 19:19:43 pm »
Цигу, права си. И за мен единствения начин е много хора да пишем на всички възможни инстанции. Трудно ще се организираме за нещо по-"грандиозно", но всеки може да направи мъничко и така правилните хора да разберат, че наистина има проблем. Все имам надежда, че проблемът с д-р Владимиров ще се реши бързо. Много ми е трудно да чакам още няколко месеца, а и срокът на моята заповед вече тече :(
*
« Отговор #508 -: Септември 01, 2011, 21:45:19 pm »
Момичета, недейте да подценявате и силата на обединението! Абсолютно съм убеден,че скоро ще има реакция и от пациентките организации,а когато сме заедно -няма кой да ни спре! Ще действаме,няма мърдане!!!трябва да разберат,че когато нещо работи добре в името на пациентите,не е необходимо да го развалят,дори и само за да приберат повече средства1 Все пак и ние сме граждани на БГ и ако погледнем реално,много от нас са платили в пъти повече данъци на държавата,от колкото тя ще им помогне с три процедури.! Да не говорим,че всеки който стои в тази БГ заслужава огромно внимание! :x :x
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #509 -: Септември 02, 2011, 06:57:02 am »
С "язък", "жалко" и цъкане с език нищо няма да се промени. Заедно или поотделно, гражданинте трябва да друсат клона на чиновници и синекурни храненици, които съществуват за да служат на обществото и за целта се препитават от неговите данъци. Всеки за проблемите, които лично го засягат и вълнуват. Само така може да настъпи трайна промяна в манталитета и на гражданите, и на държавните служители.
Съгласна съм  вас,дайте предложение аз съм за всяко начинание и мога да предложа няколко идеии.
*
« Отговор #510 -: Септември 02, 2011, 11:07:54 am »
Съгласна съм  вас,дайте предложение аз съм за всяко начинание и мога да предложа няколко идеии.

Bekii, ако ти хрумва някоя идея, ще се радвам да я чуя. Аз вече се чудя какво да измисля  :?
*
« Отговор #511 -: Септември 02, 2011, 11:34:14 am »

Bekii, ако ти хрумва някоя идея, ще се радвам да я чуя. Аз вече се чудя какво да измисля  :?
[/quote]
Lary от личен опит знам,че писма в министерства просто се губят незнайно как даже и с входящ номер.
Ето едно от предложенията:
1.Група представители могат да внесат запитване с конкретни въпроси към ФАР МЗ или където е необходимо още,но с представител на медиите документирано и гарантирано ,че ще има отговор.
2.Предложение към някой сутрешен блок за участие с конкретна тема по въпроса и съответна  покана за присъствие от заинтересованите институции,които биха отговорили на въпроси,но в скоби бих добавила,че със сигурност трябва да има и представител на клиниката,който да се аргументира с конкретни документирани факти,защото съгласите се,че нашето желание няма да покрие и една част от исканията ни ако и самата клиника не се включи.
Има хиляди начини да се даде гласност на всички проблеми....
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #512 -: Септември 02, 2011, 12:16:19 pm »
по молба на клиниката, публикуваме следното допълнение към съобщението на д-р Владимиров:

Цитат
P.S. Въпреки трудностите, ние желаем и се надяваме да работим с ЦФАР. В близките два месеца предстои акредитация на новата болница, като лечението на безплодие  остава една от приоритетните ни дейности.

Благодаря на всички, които ни подкрепят!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #513 -: Септември 02, 2011, 12:21:05 pm »
по отношение на реакциите, мисля, че е добре писмата да се адресират до министъра на здравеопазването, с копие до ЦФАР. най-добре е това да става на хартия, с входящ номер, и копие по имейл до дирекция "Връзки с обществеността" (mailto:gspassov@mh.government.bg) и министъра (mailto:minister@mh.government.bg).

ако засегнатите пациенти се организират в общо писмо с множество подписи, може би ще е по-добре.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #514 -: Септември 02, 2011, 12:47:03 pm »
Момичета за съжаление проблема с клиниката на д-р Владимиров и ЦФАР е много по-дълбок от колкото предполагате  :? Напълно възможно е и да не ги удобрат!
*
« Отговор #515 -: Септември 02, 2011, 13:08:11 pm »
Момичета за съжаление проблема с клиниката на д-р Владимиров и ЦФАР е много по-дълбок от колкото предполагате  :? Напълно възможно е и да не ги удобрат!

колко дълбок ?
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 13:23:19 pm от jolie16 »

« Отговор #516 -: Септември 02, 2011, 16:57:22 pm »
Е, аз току що се обадих в кабинета на министъра на здравеопазването - както и предполагах - той няма приемно време, а в писмена форма се излага причината за желание за среща, и се подава в министерството. Доста удобно! Така ми вдигна кръвното тая тема, че просто побеснях! Не съм пряко заинтересована от случващото се към момента. Пациент съм на Владимиров, но заплащам сама процедурите си. Преди месец си подадох документите "просто за всеки случай", и моят ред ще дойде вероятно чак  догодина юли месец, но въпреки това, ще подкрепя всяка инициатива, която би била поета тук! Утре смятам да напиша писмо до министър Константинов.
А тези некъдърници във ФАР, са обявили някаква гореща телефонна линия, на която никой не отговаря! Иде ми да отида там, и такъв скандал да вдигна на заспалия им директор, че да ме чуят и на първия етаж!
« Отговор #517 -: Септември 02, 2011, 17:24:49 pm »
Момичета за съжаление проблема с клиниката на д-р Владимиров и ЦФАР е много по-дълбок от колкото предполагате  :? Напълно възможно е и да не ги удобрат!
Криска , може ли да ни запознаеш по-подробно с дълбочината на проблема , защото доктор Владимиров е на друго мнение. Днес говорих с него. Благодаря!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #518 -: Септември 02, 2011, 19:48:50 pm »
Момичета, а имате ли идея, кой инициира подобни проверки (нямам впредвид ФАР, а по-точно, кой ли стои зад него 8O). Не съм пациент на д-р Владимиров, а на КИРМ Плевен, която също беше обект на подобни проверки и санкции ...
Но аз, лично не намирам логика или обяснение за себе си, кому е нужно такова стопиране на дейността на репродуктивни клиники в БГ? Все пак, тези клиники и тези доктори работещи в тях неуморно се опитват и работят, образоват се с вс сили за да помогнат на нас нуждаещите се и с чиято цел съществуват те самите!

« Отговор #519 -: Септември 02, 2011, 19:51:59 pm »
Подкрепям ви напълно в начинанията, още днес ще пусна писма към институциите, които сте изброили.