Ами според мен след като фонда е преценил, че сумата от 5000 лв е достатъчна, то считам че са направили сметка за цената на необходимите лекарства и процедури. Това че клиниката изисква по- голяма сума е друг въпрос. След като съответните лекари смята, че техният труд е по- скъп и не могат да работят по този начин да не сключват договор и да работят само платено.[/quote]
Няма как клиниката да изисква по-големи суми! По-големите суми , често пъти са следствие от по-силните стимулации при пациентките. Не смятам,че нашият доктор счита труда си за по-скъп , от този на останалите му колеги , но какво да прави при положение ,че се занимава с по-сложни случаи с тежък женски и мъжки фактор , и често се налагат по-силни стимулации!?! Кой, в случая е крив и кой-прав!Аз се моля за едно-все пак да стигнат до вариант в преговорите с Фонда и да подпише договор , защото той е моят лекар и не го заменям за друг. Не бих желала да правя опит в друга клиника , просто , за да си използвам заповедта по Фонда, ей така - за спорта , колкото и грубо да звучи.
Къди , права си - има клиники, бол!Аз обаче , се потрисам като чета , как се вадят по 15-20 фоликули , които са или празни , или от тях се оплождат по 5,6.Майсторлъкът , не е в бройката , а в това , отношението на броя пунктирани фоликули към брой качествени да е приблизително 1:1 , или 1,5:1. Лично мнение !