0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 4
« Отговор #120 -: Април 28, 2011, 19:44:28 pm »
Lary75,при мен хиперстимулацията след трансфер,беше един от признаците за наличие на бременност. :lol:Дано и при теб е така!Шансовете ти,нещото да се е случило, са наистина големи!!! :lol: :wink:
« Отговор #121 -: Април 28, 2011, 19:45:28 pm »
Ейййй, къде се изгуби ти?  :D
Имаше още една сладурка gabura, помня, че по едно и също време ходехме и се притесняваше за сондажа, къде се дяна и тя?  :ask:

*
« Отговор #122 -: Април 28, 2011, 21:09:38 pm »
Lary,каква паника бе....?? :o Бременна си..!!! :lol: Спокойствие и здрава храна сега ти се полагат!~ Мъжа ти помагали?? Ако нещо имаш проблеми с него -обади се!! :x
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #123 -: Април 29, 2011, 08:42:13 am »
Lary,каква паника бе....?? :o Бременна си..!!! :lol: Спокойствие и здрава храна сега ти се полагат!~ Мъжа ти помагали?? Ако нещо имаш проблеми с него -обади се!! :x

Рачо, благодаря за оптимизма :) Но има още мнооого време до първия тест - 1 седмица.
Оооо, помага ми мъжът, но се шегуваме, че трябва да започне нощна смяна в Кремиковци, за да може да ме изхрани, че не спирам да ям :)
Вие до къде стигнахте? Доколкото помня се движим почти заедно.
« Отговор #124 -: Май 02, 2011, 19:35:03 pm »
На всички момичета, пациентки на д-р Владимиров, в процедура- УСПЕХ и КЪСМЕТ!  :goodluck: Вярвайте му, защото е страхотен специалист! Въпреки неуспеха ми през март, аз вярвам, че един ден той и екипа му ще ме направят много щастлива!
« Отговор #125 -: Май 03, 2011, 10:40:55 am »
Някой беше споменал, че при одобрение от фонда с документи от клиниката на Владимиров, можело да се преместиш за извършване на процедурата в клиника"Малинов"...Имате ли повече информация кои клиники могат да приемат за процедури?Благодаря предварително!

можеш да се преместиш не само в клиника Малинов, а във всяка друга клиника, която има договор с фонда, стига от клиниката да искат да те вземат.
Благодаря, jam!Знам, че и ти си избрала за свой доктор Владимиров и въпроса ми е не знаеш ли дали ще се оправят нещата му с договора скоро?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #126 -: Май 03, 2011, 10:46:13 am »
daniela_di, за съжаление, нищо не знам по този въпрос...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #127 -: Май 03, 2011, 22:44:41 pm »
Момичета имам един въпрос към всички,които им предстоят инсеминации или инвитро.
Излседвах хормони, яйчников резерв , тръби - всичко е наред,с изкл.на LH - малко завишен,но Д-ра каза,че не е фактор.
Сега иска имунологични и генетични изследвания ...та..въпроса ми е - има ли няякой като мен - задължително ли е за инсеминация да имам и тези излседвания?
Мерси предварително

« Отговор #128 -: Май 04, 2011, 11:22:05 am »
Момичета имам един въпрос към всички,които им предстоят инсеминации или инвитро.
Излседвах хормони, яйчников резерв , тръби - всичко е наред,с изкл.на LH - малко завишен,но Д-ра каза,че не е фактор.
Сега иска имунологични и генетични изследвания ...та..въпроса ми е - има ли няякой като мен - задължително ли е за инсеминация да имам и тези излседвания?
Мерси предварително
няма нищо задължително според мен, но когато се прави нещо е по добре да е както трябва, за да не се пропусне нещо важно. при мен също всичко по хормоните, яйчниковия резерв и тръбите бе наред, но се оказаха завишени NK клетки /установява се с имунологично изследване/ и някакво генетично носителство, което налага терапия. По добре си ги пусни пък стискам палци всичко да е наред.
« Отговор #129 -: Май 04, 2011, 14:44:58 pm »
Мерси предварително
Щом ги иска, послушай го и ги направи. На мен и дума не ми е отварял за такива изследвания. Не зная имаш ли предишни спонтанни аборти  и дали само това е фактор или има и други, но явно е видял нещо рисково, за да ти ги назначава. Успех!  :D

« Отговор #130 -: Май 04, 2011, 20:17:02 pm »
Джоли8614, Мишлето е права.
Аз също съм в стимулация за ИКСИ в момента. Изрично сама го попитах за генетичните изследвания, той ми каза да не ги правя. Въпреки това, аз на своя глава си ги назначих и резултатите бяха добри. Той дори и не ги коментира. За да ти е казал обаче да ги направиш, сигурно е имал причина. Вероятно иска да отхвърли някакво подозрение. Успех!
*
« Отговор #131 -: Май 04, 2011, 21:39:02 pm »
Мерси момичета, просто излизат над 500 лв ...подготвила съм се ,че ще рябват много пари,но тези изследвания ме изненадаха.
Еми , записах час за понеделник,така че стискайте палци да са ок и да започваме:)

« Отговор #132 -: Май 10, 2011, 08:40:11 am »
Момичета, ще започвам ин витро при д-р Владимиров, но изобщо не ми е ясно как ще протече. Ще мога ли да ходя на работа, или не? Питам ви защото на работа правим предварителен график за почивните дни, а аз изобщо не знам нищо?
Моля ако някой има време да ми обясни по дни какво се прави!
*
« Отговор #133 -: Май 10, 2011, 11:29:28 am »
Момичета, ще започвам ин витро при д-р Владимиров, но изобщо не ми е ясно как ще протече. Ще мога ли да ходя на работа, или не? Питам ви защото на работа правим предварителен график за почивните дни, а аз изобщо не знам нищо?

Здравей,
ще можеш да ходиш на работа. Прегледите са около 4 броя, през 2-3 дни. В деня, в който започнахме стимулацията, д-р Владимиров ми каза кога ще са следващите 2 прегледа. При мен бяха на 3-ти, 6-ти, 9-ти и 11-ден от МЦ. В общия случай, не отнемат много време. Аз съм стояла по най-много 1 час в клиниката. Всеки път, когато отидеш, ти взимат кръв и те преглеждат. Резултатите от изследванията излизат към 14 часа, но ти можеш да отидеш да си ги вземеш и към 18 часа (т.е, ако имаш възможност след работа) и сестрите ти съобщават какви лекарства да приемаш (д-р Владимиров ги е назначил). Аз поне така правих.

Желая ти много успех.
« Отговор #134 -: Май 10, 2011, 15:51:01 pm »
дори и да не си от софия по време на самата стимулация /изследванията и назначенията с инжекциите/ пак може да си ходиш на работа, с уговорката че през около два-три дни в рамките на две седмици ще отсъстваш за един ден.

Lary75 какво става с теб?
*
« Отговор #135 -: Май 10, 2011, 16:11:47 pm »
petranka2002, благодаря ти за вниманието. За съжаление, моят опит приключи днес. :( Още съм в лек шок и се опитвам да свикна с мисълта. Имах биохимична бременност. Доколкото разбрах, ще изчакаме малко и започваме разни изследвания да се разбере защо се е получило така. И после - на есен, с песен.
« Отговор #136 -: Май 10, 2011, 20:13:00 pm »
Lary75 повечето тук преживели неуспех знаем колко боли, но горе главата защото самосъжалението не помага. Просто не спирай да се бориш, защото щастието идва при нас само когато го търсим и вярваме че ще се случи. Дано се съвземеш бързо и не се отчайвай!
*
« Отговор #137 -: Май 11, 2011, 19:13:31 pm »
Честит рожден ден на нашия доктор!Да ни е жив и здрав и много да ни радва....
*
« Отговор #138 -: Май 11, 2011, 20:51:46 pm »
Ееее, вярно ли е днес рождения му ден!!Маниии,пак беше пълно и пак нямаше спиране този човек!!! :D Че и проблеми му съдаваме  "някои " хора..... :lol:
Лари,много ,много съжалявам за този резултат! Аз ти предричах съвсем различен!! :( 
Как ги мразя такива новини....... :x
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #139 -: Май 11, 2011, 21:32:12 pm »
Момичета, някой да има информация какво става с договора с фар на Владимиров?