0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 4
« Отговор #100 -: Април 20, 2011, 18:44:21 pm »
Някой знае ли до колко часа е удобно да търся доктора?
Не мога да се свържа с него, тъкмо ми отговори и се изгуби обхвата му явно, после пак звънях - вече никой не ми се обажда...
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #101 -: Април 20, 2011, 23:12:16 pm »
Tanitа, мила, ще ти помогна със съвет- питай д-р Владимиров или д-р Димитрова, а най-добре ембиролог. Те най-добре ще отговорят на въпросите ти, сигурна съм. Все пак, те са си специалисти! Желая ти много, много... УСПЕХ и КЪСМЕТ!
*
« Отговор #102 -: Април 21, 2011, 09:44:51 am »
Tanitа, мила, ще ти помогна със съвет- питай д-р Владимиров или д-р Димитрова, а най-добре ембиролог. Те най-добре ще отговорят на въпросите ти, сигурна съм. Все пак, те са си специалисти! Желая ти много, много... УСПЕХ и КЪСМЕТ!
ОК - благодаря! :lol:
« Отговор #103 -: Април 21, 2011, 10:04:47 am »
Здравейте момичета, дали някои имаа по-актуална информация за договора с фонда? Дали е подписан или кога ще бъде? Благодаря ви предварително за помощта и успех на всички! 
« Отговор #104 -: Април 21, 2011, 17:09:35 pm »
Аз получих обаждане от фонда днес.Мен също ме интересува ако има нова информация. Аз ще говоря с доктора,но мисля да е след празниците.От фонда не искат много да чакат и не знам.
Ако има някой друг в същото положение,ако може да каже дали е говорил с фонда и как ще се процедира ако не искаш да сменяш лекаря.На мен ми казаха,че ще ме изчакат до началото на май да кажа.

« Отговор #105 -: Април 22, 2011, 10:49:49 am »
Да на контролен преглед съм, не мога да се доверя на друг лекар да ми следи бременността и всеки месец сме там. Ами, вече станаха 24 седмици, но все още си спомням първите дни когато всички тук ми бяхте най-голямата подкрепа, за което отново благодаря!
А пълното доверие бе и моя подход и се уверих, че ако има нещо, което трябва да знам ми се казва. Това не пречеше да се информирам отделно и да питам от време на време за нещо - трябва да се намери баласа.

Привет,
с теб сме с малка разлика. Аз днес влизам в 26 седмица :-) И аз като теб, в града, в който живея ходя на ЖК, но вярвам безрезервно на прегледите в клиниката и всеки месец съм там. Пропуснах само два пъти, когато ходих на ФМ и д-р Димитрова каза, че няма нужда да дублираме прегледите.
Даже вчера бях там. За първи път в новата клиника. СТРАХОТНО Е! И отново пълно с хора.

Много успехи на всички, които са в момента в процедури или им предстои такива пожелавам!
« Отговор #106 -: Април 24, 2011, 16:23:20 pm »
Христос Воскресе!  :balk_45:
Честита да е новата клиника!
Мишле82, желая ти безпроблемна бременност! Ти си на кадем, така да се каже бебето на прехода между двете клиники. Дай Боже да повлечеш крак и много бебета да се навървят!
:grouphug2:  :comm:

« Отговор #107 -: Април 25, 2011, 19:13:57 pm »
Здравейте имате ли инфо кога Владимиров ще сключи договр с ФАР
*
« Отговор #108 -: Април 26, 2011, 11:14:02 am »
Христос воскресе,момичета!! Пожелавам на всички ви да сте много здрави и да постигнете само ++ резултати!!   :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #109 -: Април 26, 2011, 11:29:20 am »
Во истина Воскресе, Рачо!! За теб се сетих тази сутрин и тъкмо се чудех в коя тема да те сгащя да кажеш до къде стигнахте вие  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #110 -: Април 26, 2011, 11:32:09 am »
Емиии, "сгащи " ме!!! :wink:То тука един Рачо ,няма как да се скрие,това не ти е океан!!! :lol: Ние сме на средата на пътя,с лек превес към финала!!! :P За сега всичко е наред-пътя е магистрала,от новите ,на Плевнелиев! Дано е така до края!/да не ни хване някоя "тапа"/ :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #111 -: Април 26, 2011, 11:34:00 am »
Потаен този Рачо-Осмокрачо, нищо не споделя :lol:
Ние стискаме палци и те чакаме на финала тогава!  :D

« Отговор #112 -: Април 26, 2011, 15:51:54 pm »
Аз получих обаждане от фонда днес.Мен също ме интересува ако има нова информация. Аз ще говоря с доктора,но мисля да е след празниците.От фонда не искат много да чакат и не знам.
Ако има някой друг в същото положение,ако може да каже дали е говорил с фонда и как ще се процедира ако не искаш да сменяш лекаря.На мен ми казаха,че ще ме изчакат до началото на май да кажа.
Аз бях одобрена към 20 март. От фонда се обадиха и говорихме по този въпрос - за договора на д-р Владимиров с тях. Казаха ми да помисля, дали ще чакам д-ра или ще се местя в друга клиника. След разговор с д-р Владимиров, които ми каза месец-два да изчакам, им се обадих и казах, че предпочитам при него да остана. Единственото за което се разбрахме с тях е че ако започне да закъснява много този договор, ще им се обадя и ще сменя клиниката - определено не им беше приятно, че ще чакам, но го приеха. За съжаление, от тогава минаха месе-два, но доки продължава да казва пак че до месец-два ще има договор. И мен не притеснява това, най-малкото защото не искам да сменям клиниката. Надявам се че от фонда няма да ме притиснат за срок и ще мога да изчакам д-р Владимиров.
« Отговор #113 -: Април 26, 2011, 23:22:12 pm »
при мен нещата са по-далеч тъй като съм с номер 10*** от фонда ми казаха ,че има доста време докато ми излезе номера и аз не искам да сменям клиниката
« Отговор #114 -: Април 28, 2011, 12:21:30 pm »
Някой беше споменал, че при одобрение от фонда с документи от клиниката на Владимиров, можело да се преместиш за извършване на процедурата в клиника"Малинов"...Имате ли повече информация кои клиники могат да приемат за процедури?Благодаря предварително!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #115 -: Април 28, 2011, 12:52:18 pm »
Някой беше споменал, че при одобрение от фонда с документи от клиниката на Владимиров, можело да се преместиш за извършване на процедурата в клиника"Малинов"...Имате ли повече информация кои клиники могат да приемат за процедури?Благодаря предварително!

можеш да се преместиш не само в клиника Малинов, а във всяка друга клиника, която има договор с фонда, стига от клиниката да искат да те вземат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #116 -: Април 28, 2011, 17:22:27 pm »
Здравейте,
при мен възникна следната ситуация - преди 3 дни ми мина трансфера. От вчера се чувствах много зле (подуване на корема, гадене и т.н). Днес звъннах на д-р Владимиров и той ме накара веднага да отида в клиниката, където ме прегледа и ми сложиха 4 инжекции Цетротайд. Доколкото успях да разбера съм имала свърхстимулация на яйчниците (аз си мислих, че това става ясно още преди пункцията или трансфера).
Има ли някое момиче, което е минало през подобна ситуация? Има ли за какво да се притеснявам (то, винаги има, ама...:))? Днес, естествено, в паниката си забравих да попитам доктора.
Може ли Cetrotide да навреди на ембриончетата с нещо?
Много благодаря.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #117 -: Април 28, 2011, 17:26:41 pm »
Lary75, синдром на хиперстимулация може да се прояви както преди, така и след трансфера.
много често, когато този синдром се прояви след трансфера, се оказва, че жената е бременна. последният такъв случай в тази тема беше с Мишле82 само преди седмици. писала е по-напред в темата. дано и при теб се окаже такъв случаят. ;)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #118 -: Април 28, 2011, 17:28:09 pm »
Лари, точно същото се случи при мен, дори деня на инжекциите до вечерта ми беше най-критичен. Не се притеснявай, пий много вода. Дано и изхода при теб е като при мен!  :D

*
« Отговор #119 -: Април 28, 2011, 17:31:12 pm »
Jam, Мишле82, много ви благодаря за успокоителните думи. Все се опитвам да не се поддавам на паниката, ама понякога не успявам :)