Мацки днес бях на 1-вия си преглед след началото на стимулацията.След 3 дни на GONAL F 225 и 14 бр. DECAPEPTIL 0,1 съм успяла да си "завъдя" 19 фоликулчета / 11 в дясно и 8 в ляво/. Димитрова сомена , че фоликулите били 2,5 см, което нямам представа добре ли е, зле ли е. А и не питах. Малееееее такава съм шматка, като вляза в кабинета на док. и си глътвам езика. А после в главата ми нахлуват всевъзможни въпроси, ама късноооооооо. е ще си чакам следвщ преглед. пък дано имам повечко акъл в главата. Сега продължаваме с DECAPEPTIL O,1; GONAL F 150/ден и МЕРИОНАЛ 150 IU/ден. На 10.12. отново на преглед.
Имам само едно въпросче към момичетата минали вече по този път. Колко време преди пункцията Владимиров ще определи датата. знам че при всяка жена е различно. Но питам , ориентировъчно, за да може с милото да планираме малко отпуск. А и нали се иска 3дни въздържание, че да даде качествен материал после. Ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате кога горе долу да очаквам пункция/ днес съм 4-ти ден от стимулация и 5-ти ден на МЦ/