Здравейте, съвсем нова съм - в темата, в клиникат ана д-р Владимиров и съответно, във форума... Поздравявам всички ви за смелостта и надеждата с които сте изпълнени. Аз както казах, съм нова и незнам още с какво съм изпълнена - не е страх, не е и надежда, по-скоро са много въпросителни.
На мен и на мъжа ми ни предстои консултация с д-р Кацаров, в клиниката на д-р Владимиров, за предстояща биопсия на тестиси и търсене на сперматозоиди. Каквито разбира се, няма гаранция, че ще се открият.. Затова и сме изправени пред трудно решение - дали да направим само биопсия и при начличие на сперматозоиди, да се замразят. Да, но май е малък шанса после да се получи оплождане, поради факта, че може да не издържат замразяване/размразяване.. И това да значи втора биопсия после. А ако мен ме стимулират и няма сперматозоиди, то тогава значи ще правим ИКСИ - с донорски. Но ако ще е с донорски материал, не е ли по-логично и далеч по-иконимично да е инсеминация?
Финансовата страна на нещата е доста потискаща за нас, както и за всикчки, които сами финансират опитите за зачеване в инвитро клиника. Ще съм ви благодарна, ако споделите мнение, как би било най-разумно да постъпим?
Успех на всички!