Привет! Както и предположих не хареса козирката. И на мен си я слагах и на маймуна се правих и какво ли не, не и не. Измихме главата криво - ляво, че и сме сами цяла седмица та се наложи с едната ръка да натискам удин памук в ухото, с другата да поливам с душа
Другият път ще пробвам така със залепен лейкомпласт върху ухото, но очаква още по-големи драми...Май и ние като Гери трябва да сложим една табелка на вратата, че я къпем, а не я колим...
Ох..аз пак имам проблеми със свекито. Тази жена ще ме умори, казвам ви, била купила на Дари тоалет за кръщенето. Пак започна много яко да ми се меси в нещата и ще си сменяме шапките ми се струва. Колко пъти й казвах, молих и т.н..да не купува поне дрехи на детето, в повечето случаи или ги подаряваме на някой дом или ги смотваме в дъното на гардероба и не ги обличаме, ама тя не чува и това е! Аз си имам особено мнение за дрехите и държа Аз да избирам дрехите на детето си, поне докато не порастне и започне да го прави сама, как пък не го разбра незнам...И толкова доволна от себе си колко "хубави" тоалети била избрала пфуууууууу, то бива неразбрани хора ама чак пък толкоз!