И аз много се притеснявах, че каката ще ревнува, но за щастие тя много му се радва и иска непрекъснато да ми помага за всичко
Ако не може да се включи в някоя дейност, например като кърмя, взима някое от нейните бебета и ме имитира, давала му да яде от сърцето
Последните дни само на няколко пъти ми казва, да не храня Мати, гладен да стои и да плаче, но тя и за себе си така говори. "Не искам да ядъм мамо, искам гладна да стоя/спя" Изобщо каквото и да я карам да направи, тя все обратното иска, ако каже че трябва да се облече, защото ще се разболее, отговора е пак същия - искала да е болна и да и бият инжекции. Или пък искала да се цапа и да неслуша
Иначе непрекъснато му говори, пее, целува, той като издаде някой звук и тя търчи да му носи съответната буквичка да му я покаже и му казва - браво Мати, научил си буквата Г примерно, много е забавна
Ели, дано и при вас тръгнат нещата в тази посока, давай на баткото да ти помага с грижите за бебо, може това да помогне. Аз тук бях чела за подаръчета от бебето за по-голямото детенце и го пробвах това, също има ефект. И сега като реди едната книжка с пъзели и знае, че е подарък от бебето, още като я взима да си играе и му благодари за подаръка.
Миенето на зъбките и на нас ни е проблем често, като реши че не иска и няма сила на света която да я убеди в противното.
И с миенето на косата е драма, от скоро започна да плаче като започна да я плакна, преди започваше още като я намокря
Споделете какъв шампоан ползвате за по-дългите косички, че на Габи започна да се заплита и ресането след баня е друг проблем. Аз мия с Клоран.