Ние се къпем още в бебешкото корито - посбутват се малко, но моите не са от едрите и се събират без да се оплакват
Но стойката много отдавна съм я махнала, не смея така като Мими със стойка, че много шават, надвесват се, протягат да докопат нещо. Коритото на земята, във водата задължително да има много пяна, аз или баща им седим на детското стъпалце до тях и се освежаваме под пръските
После задължително ги вкарвам под душа, защото иначе няма как да ги облея. На пода в душ кабината имам постелка против хлъзгане, заради Антон най-вече. Кой прав, кой седнал - както им е удобно.
При нас няма начин да ги изкъпя поотделно, това означава другият да седи ревящ пред банята. А и няма по-голям кеф от това да се къпят заедно, пълнят ми сърцето и позволявам всякакви игри и волности, проточва се много, често се налага да сменям водата с по-топла.
После е много важно да затворим вратата на банята плътно, защото Тончо на няколко пъти ни е правил номер, вече облечен и обут, скришом да си влезне обратно в коритото и да се полива с канчето.
Роси, добре дошла
Дари да оздравява бързо, за да се радва на събитията, които предстоят!