0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро
Бебче ама много хубама закуска си направила, айде веданага сядам
Лек и успешен ден
*
Добро утро и от мен , аз се ориентирам да тръгвам за изследванията , за това само минавам на бързо тук.
bebeshori супер закусчица , мерси  :).
*
Добро утро и от мен.
Бебешори, закуската е прекрасна. Присъединявам се веднага.
Пожелавам ви хубав ден, макар че при нас е толкова мрачно. Хайде и доза вирусчета за нуждаещите се  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро!
Аз пих кафенце,но на прелесната закуска на Бебешори не може да се откаже.Веднага хапвам.
Аз ще пия Dostinex за смъкване на пролактина.Дозата ми е по 1/2 табл. два пъти в седмицата.Ако успеят да ми го доставят днес го почвам.Някой може ли да каже нещо по въпроса?
Късмет на всички ви във начинанията.
Лек и спокоен ден.
Добро утро! Много хубава закуска!
Днес не ми е ден. Едно ми е депресирано...Започнаха предменструалните симптоми и се чудя на какво се надявам въобще. Иначе снощи сънувах от онези "пророческите" сънища. Много често ми се случва да сънувам, че раждам (снощи бяха близнаци) и всичко минава много леко и без проблеми.
Хубав ден на всички!
Добро утро момичета ,Благодаря за закуската ,взимам си и аз :D.
Аз пък този месец имам съвсем леки ПМС симптоми ,за разлика от други месеци когато ме подхващат две седмици преди М. Но имам още седмица така че ще я видим тази работа  :D. Лек ден момичета и много положителни емоции , напук на мрачното време  :bighug:
*
Ето ме и мен отново , моите резултати ще са готови след 14ч днес.
gаlka1985 графиката ти се движи много добре , така че може промяната да се дължи на  preggo yahoo_17
katrin_sl не се отчайвай мила , знам че е трудно когато ти рухнат всички надежди за пореден път, но трябва да сме силни и да продължаваме уверено в опитите. :crossfingers: :bighug:
sismondi дано бързо се оправят стойностите ти.
tucy мерси за вирусчетата. :grouphug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Бебешорче, страхотна закуска си ни поднесла :).
При нас е мрачно и дъждовно, но няма да попречи на доброто ни настроение :wink:.
Хубав ден на всички!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Аз ще пия Dostinex за смъкване на пролактина.Дозата ми е по 1/2 табл. два пъти в седмицата.Ако успеят да ми го доставят днес го почвам.Някой може ли да каже нещо по въпроса?
Sismondi, аз ти отговорих на лични, но и тук ще кажа. Попитай дали не трябва да провериш пролактина поне още един път (може да си го пуснеш и сама).
Попитай дали не се налага Ядрено-магнитен резоннас? Моят пролактин беше 820 при горна граница 600 и ме изпратиха на резонанс. Достинекс е най-доброто лекарство, но не може да се пие по време на бременност. В чужбина предписват главно Достинекс.
Парлодел (който вече не се внася в България) и Бромокриптин (негов български вариант) могат да се пият и през бременността.

Момичета, аз стартирам отново! Надявам се този път да имам успех!

Поздрави на всички! Желая ви хубав, оптимистичен ден!
*
Здравейте момичета да се разпиша че още няма  :witch: и днес мисля да направя първи тест стискайте още по силно палците дано видя +++ а аз ще кажа резултата при всички случаи  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: ви всички късмет и хайде провлачете крачета преди мен ;) да сте ми на късмет  :D

*
Бжи, миличка с малката не сме си пускали палчетата. Дори и на краката ще стискаме. Дано, мила да ни зарадваш с един хубав резултат  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Парлодел (който вече не се внася в България) и Бромокриптин (негов български вариант) могат да се пият и през бременността.

Поли аз не съм бременна още.Така,че не мисля,че е проблем да пия Достинекс.

Бжи и аз ти стискам палци.
Бжи   yahoo_17 :crossfingers:  yahoo_17 :crossfingers:  yahoo_17 :crossfingers:  хайде зарадвай ни с добра новина  :bighug:
« Последна редакция: Април 06, 2011, 12:32:28 pm от gаlka1985 »
Добро утро и от мен!
Бебешори каква маса само-благодаря ти,че така си се постарала,сядам и аз при вас.
Бжи силно  :crossfingers: за хубав резултат.
И при мен  :witch: все още я няма,но и теста беше категорично  :bfn: и това чакане на М ме побърква допълнително,защото ми бави следващия опит.
На всички много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и късмет.
Лек ден!

*
Здравейте момичета!!! как сте днес?
Бжи, мила, погледнах графика ти съвсем случайно и какво да видяяяяяя  :bfp:, стисках силно палци за теб ::))) Браво!!! Само хубави новини от тук на сетне да четем, тихичко честито  :bighug:
Бебешори, закуската е невероятна, сядам на обяд :)
Късмет и много стиснати палчета на всички момичета  :crossfingers:
*
Бжи супер новинка , браво , тихичко честито и от мен , дано повлечеш крак и да има много още положителни тестчета.Сега остава да си спокойна и да се радваш на новината.
Бжи тихичко честито и от мен.Пази се от тук нататък.  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
Благодаря ви момичета ! Незнам къде да се дяна от радост и как да несе усмихвам твърде широко за да не разберат още колежките,че е ранинко  :oops:
Тътря си крачетата всички дасе похвалите като мен аз към края на седмицата началото на другата ще направя още един тест и ще ида доки да потвърди !
Дано всичко е наред  :crossfingers:

:D :D :D
Знаех си аз :) Бжи, честито миличка. Леки 9 месеца и прекрасно бебе на финала. Споко за колежките- няма да разберат- моя мъж му се хилих като ряпа като разбрах че ще имаме 2 котета, а той даже не ме отрази като излязах от кабинета :D
Хайде и другите... искаме още страхотни новини :)
Хубав ден от мен :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Здравейте момичета
Бжи супер новина честито дано всичко е наред и да имаш най - хубавите 9 месеца
При нас няма нищо ново хубав ден на всички